Λύγισε! Η πρώτη μεγάλη ήττα του Ντάνου στο ματς με τους Τούρκους ήρθε από συμπαίκτη του (Vid)
Βρείτε μας στο

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Survivor, με τους τελευταίους παίκτες του Αγίου Δομηνίκου να έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα. Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει ανυπόμονα τις «εξελίξεις», την ώρα που οι τέσσερις τελευταίοι φιναλίστ βρίσκονται σε ξενοδοχείο της Αθήνας και αναμένουν το αποψινό live.

Ούτε που περνάει από το μυαλό τους τι συμβαίνει με… το εισιτήριο επιστροφής του Γιώργου Αγγελόπουλου! Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του εισιτηρίου του Ντάνου, με το οποίο ο ίδιος ταξίδεψε από την Πούντα Κάνα στη Φρανκφούρτη, στις 2 Ιουλίου.

Η εν λόγω φωτογραφία, όμως, κυκλοφορεί συνοδευόμενη από μία άκρως ενδιαφέρουσα λεζάντα.

«Το εισιτήριο επιστροφής του Γιώργου Αγγελόπουλου, Survivor, από τον Άγιο Δομήνικο. Η αρχική τιμή ξεκινάει από 5 €, και μπορεί να φτάσει μέχρι 100 €. Η καλύτερη προσφορά θα το πάρει. Το εισιτήριο είναι 100% γνήσιο», αναγράφεται. Πιθανότατα, ο Ντάνος μόλις έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος το πέταξε στα σκουπίδια και αυτός που το βρήκε θέλησε να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Όπως ήταν λογικό, το print screen μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών των social media, καταφέρνοντας να γίνει viral σε χρόνο – ρεκόρ!

Μέχρι στιγμής, κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα αν η κοπέλα που έκανε τη συγκεκριμένη δημοσίευση σοβαρολογεί ή πρόκειται για κάποιου είδους troll.

Ελπίζουμε πάντως να ισχύει το δεύτερο. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έρθει η… δικαίωση για όσους λένε «μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος»…

Στη… μαύρη αγορά το εισιτήριο επιστροφής του Ντάνου – Πόσο πωλείται; (Pic)