Το κορυφαίο έπαθλο που έχει δοθεί ως τώρα στο Survivor (Vid)
Βρείτε μας στο

Από το πρωί σε διάφορα site έχουν αρχίσει τα γκάλοπ για τον νικητή της αποψινής μονομαχίας. Οι αναγνώστες ψηφίζουν αν θέλουν να δουν τον Βασάλο ή τον μισθοφόρο μαζί με Μάριο και Ντάνο, να κονταροχτυπιούνται για τον τίτλο του νικητή του Survivor, με το αποτέλεσμα να μοιάζει ξεκάθαρο. Σε όλες αυτές τις μίνι δημοσκοπήσεις ο Βασάλος προηγείται με τεράστια διαφορά, ενώ ο Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι έβαλε επικό αυτογκόλ, μετά την επίθεση στον Σπαλιάρα.

Ο τρόπος με τον οποίο τον αντιμετώπισε, η μούντζα και οι μειωτικοί χαρακτηρισμοί, επηρέασαν το κοινό, το οποίο μοιάζει να γυρίζει την πλάτη στον μισθοφόρο.

Είναι όμως αναστρέψιμη η κατάσταση ή ο Αναγνωστόπουλος έχει πλέον χάσει κάθε ελπίδα; Την απάντηση, θα τη δώσετε εσείς οι ίδιοι όταν δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ακόμα και όσοι έχετε γίνει μπλε σαν στρουμφάκια από τα νεύρα σας με τη συμπεριφορά του μισθοφόρου, θα αλλάξετε γνώμη μόλις δείτε το βίντεο.

Με το που θα τελειώσει όχι μόνο θα τα έχετε ξεχάσει όλα, αλλά θα θέλετε να περάσει ημιτελικό και τελικό ο μισθοφόρος με ποσοστό 75%.

Τα 7 κορυφαία βίντεο που έχει ετοιμάσει γι’ αυτόν η εκπομπή Ροντέο, δεν παίζονται!