Πάει για μεταγραφή-βόμβα το «Ε»: Θέλει γνωστό παίκτη του Survivor για να ενισχύσει το Survival (Vid)
Βρείτε μας στο

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία, κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όλοι θεωρούσαν ότι είναι τρολάρισμα, ή στην καλύτερη μια σκέψη των ανθρώπων του «Ε» που ποτέ δεν θα γινόταν πραγματικότητα.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα κανάλι του βεληνεκούς και των δυνατοτήτων του «Ε» θα έμπαινε στη διαδικασία να κάνει μια παραγωγή σαν το Survivor.

Γιατί ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας, το Survival του «Ε» είναι η ελληνική version του Survivor.

Το Survival λοιπόν έρχεται σε λίγες μέρες στο «Ε» και αν σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει και καλύτερο.

Κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ, το οποίο είναι όσο εντυπωσιακό (δεν) περιμέναμε. Μια θάλασσα, πολλά μυστικά και το logo του Survival συνθέτουν το σκηνικό του πρώτου τρέιλερ το οποίο αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Το βίντεο εδώ και λίγες ώρες προβάλλεται απ’ το «Ε», ενώ έχει ανέβει και στο κανάλι του youtube. Αν δεν το έχετε δει ακόμα, μη χάνετε άλλο χρόνο! Η εκπομπή που θα ξεπεράσει σε δόξα ακόμα και το Star Academy έρχεται. Τέλη Αυγούστου, θα δούμε το πρώτο επεισόδιο. Μέχρι τότε μετράμε όπως οι φαντάροι, τις μέρες, τις ώρες και τα δευτερόλεπτα

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής που περιμένει με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα

Αν νομίζετε ότι οι θετικές ειδήσεις τελειώνουν εδώ, κάνετε μεγάλο λάθος. Υπάρχει και (πολύ) καλύτερο. Την ώρα που η παραγωγή έχει ξεκινήσει τα ραντεβού με ηθοποιούς, καλλιτέχνες και αθλητές, καθώς το πρώτο μέλημα όλων είναι η στελέχωση της ομάδας των διασήμων, ακούγεται πολύ έντονα ότι οι άνθρωποι του καναλιού, εκτός απ’ τα δυνατά ονόματα που θα επιδιώξουν να κλείσουν, θα το παλέψουν και για μια ακόμα κίνηση-έκπληξη.

Υπάρχει η σκέψη να προσεγγίσουν τον δημοφιλέστερο παίκτη του Survivor (τι κάνει νιάου, νιάου στη Σκιάθο) και να του προτείνουν συνεργασία (με όποιο ρόλο εκείνος επιλέξει) στο survival.

Θεωρούν ότι αν καταφέρουν να πάρουν το πιο δυνατό χαρτί του «Survivor» θα πάρουν και ένα σημαντικό κομμάτι της τηλεθέασης του πιο επιτυχημένου reality των τελευταίων χρόνων. Αν η συγκεκριμένη κίνηση συνδυαστεί και με 2-3 ακόμα καλές επιλογές επωνύμων για την ομάδα των διασήμων, τότε θεωρούν ότι θα έχουν ένα ανταγωνιστικό προϊόν που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Βέβαια με τους όρους που υπάρχουν στα συμβόλαια των παικτών του Survivor πιο εύκολο είναι να τερματίσει πρώτη σε αγώνισμα η Λάουρα παρά να βρεθεί τρόπος να πάει παίκτης του reality του ΣΚΑΪ στο Survival.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Θα είχε πάντως τρομερό ενδιαφέρον μια τέτοια κίνηση. Φαντάζεστε τον Ντάνο στο Survival να προμοτάρει τσόκο-σλιμ; 3 εκατομμύρια πωλήσεις θα έκανε σε δυο ώρες…