Βόμβα μεγατόνων: Η κωμωδία του Mega που σάρωνε τα πάντα επιστρέφει 13 χρόνια μετά;
Βρείτε μας στο

Όταν βγήκε η φήμη κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όλοι θεώρησαν ότι ήταν μια κακόγουστη φάρσα, ή ένα τρολάρισμα από τα πολλά που γίνονται καθημερινά στο διαδίκτυο.

Η ιδέα και μόνο ότι μπορούσε μετά από τόσα χρόνια να επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα το «Ρετιρέ», η θρυλική σειρά του Mega, που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη (έχει το πανελλήνιο ρεκόρ επαναλήψεων) έμοιαζε σαν ψέμα.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο δημιουργός της, ο Γιάννης Δαλιανίδης δεν ήταν πια στη ζωή.

Και όμως αυτό που μέχρι πριν από λίγες μέρες έμοιαζε απίστευτο, έχει πλέον σοβαρές πιθανότητες να γίνει πράξη.

Θυμίζουμε ότι πριν μια εβδομάδα, ο Ιάσονας του «Ρετιρέ», Παύλος Ευαγγελόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί πρόταση να πάρει μέρος στο νέο Ρετιρε, την οποία όμως απέρριψε:

«Εγώ αρνήθηκα. Δεν έχει κανένα νόημα να κάνουμε το Ρετιρέ 30 χρόνια μετά. Καταρχάς, δεν υπάρχει ο Δαλιανίδης. Η ψυχή του Ρετιρέ ήταν ο Δαλιανίδης. Αυτός το έγραφε, αυτός το σκηνοθετούσε. Και γιατί να ξαναζεστάνουμε φαγητό από παλιά, δεν υπάρχουν καινούριες σειρές να κάνουμε;».

Η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Mega μπορεί να επιστρέψει μετά από 25 χρόνια

Όπου υπάρχει καπνός, βέβαια υπάρχει και φωτιά. Και αυτό φάνηκε σήμερα με την ανακοίνωση που έβγαλε ο παραγωγός της σειράς, ο οποίος αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής της σειράς με νέα επεισόδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Τσεμπελή:

«Ο παραγωγός της επιτυχημένης σειράς «Ρετιρέ» , κύριος Δημήτρης Τσεμπελής σε απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το σήριαλ, δηλώνει πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν καλλιτέχνη που συμμετείχε στη σειρά, ώστε να την αρνηθεί και δημοσίως. Ωστόσο, όντως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με τους παλιούς συντελεστές, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων.

Η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Mega μπορεί να επιστρέψει μετά από 25 χρόνια

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να ξαναδούμε το Ρετιρέ σύντομα στις οθόνες μας, ανανεωμένο και ακολουθώντας τον παλμό της σύγχρονης κοινωνίας, όπως ακριβώς έγινε και στην δεκαετία των 90’s».

Ο κ. Τσεμπελής μάλιστα σημειώνει ότι όντως ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν η ψυχή της σειράς, όμως έχει την πεποίθηση, όπως έκανε και ο Δαλιανίδης σε όλες τις δουλειές του, πως υπάρχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες, ικανοί να συνυπάρξουν με βασικούς συντελεστές-πρωταγωνιστές που άφησαν εποχή στο Ρετιρέ.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό που κανείς ποτέ δεν θα φανταζόταν, είναι πλέον πιο πιθανό από ποτέ. Να δούμε δηλαδή 25 χρόνια μετά ξανά το Ρετιρέ με νέα επεισόδια. Το ερώτημα βέβαια είναι αν θα το θέλαμε ή όχι. Γιατί πιστεύει κανείς στ’ αλήθεια ότι το σημερινό Ρετιρέ θα μπορούσε να έχει την παραμικρή σχέση με το πρώτο; Η απάντηση δική σας…

Τίτλοι τέλους: Η πιο ακριβή σειρά του Alpha δεν θα συνεχιστεί

Και ενώ το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρετιρέ είναι πιο πιθανό από ποτέ στον Alpha διαβάστε περισσότερα