Βρείτε μας στο
EXTRAS

Αυτός είναι ο εκλεκτός του «Ε» για την παρουσίαση του Survival

Δεν είναι ο Κώστας Σόμμερ, ούτε ο Πέτρος Κωστόπουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πολυσυζητημένου, νέου reality του «Ε» έχει αρχίσει. Το Survival 28 Αυγούστου θα είναι στον αέρα με τα γυρίσματα να ξεκινούν μια εβδομάδα πριν.

Βέβαια, από το παζλ της εκπομπής αυτή τη στιγμή, λείπει ένα πολύ βασικό κομμάτι που πρέπει να κλείσει άμεσα, καθώς ο χρόνος πλέον πιέζει. Ο παρουσιαστής.

Τα δυο πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τη θέση, αυτά του Κώστα Σόμμερ και του Πέτρου Κωστόπουλου, φαίνεται ότι απομακρύνονται (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) και οι άνθρωποι του καναλιού στρέφουν την προσοχή τους σε ένα άλλο πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο παρουσιαστής του νέου reality.

Αυτός είναι ο εκλεκτός του «Ε» για την παρουσίαση του Survival

Χθες από την πλευρά του καναλιού υπήρξε η διαρροή ότι ο εκλεκτός του «Ε» είναι νέος, ωραίος και έχει πάρει μέρος σε άλλο μεγάλο show, αντίπαλου σταθμού.

Το πρόσωπο αυτό, που είναι αυτή τη στιγμή το Νο1 φαβορί για να αναλάβει την παρουσίαση του Survival είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος είχε πάρει μέρος ως γνωστόν και στο dancing with the stars.

Αυτός είναι ο εκλεκτός του «Ε» για την παρουσίαση του Survival

Ο Αναδιώτης έχει προτάσεις και από άλλο reality, όχι για να την παρουσίασή του όμως, αλλά για να πάρει μέρος και να ενταχθεί στην ομάδα των διασήμων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το «Ε», του προτείνει μια πιο σημαντική θέση, η οποία σίγουρα μπορεί να τον δελεάσει, αλλά δεν παύει να είναι μια πρόταση-δίκοπο μαχαίρι. Γιατί αν το Survival πάει καλά και εκείνος είναι ο παρουσιαστής, τότε είναι προφανές ότι θα εισπράξει και αυτός το δικό του μερίδιο επιτυχίας, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Τανιμανίδη. Αν όμως το Survival έχει την τύχη του Star Academy τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να καεί.

Τι θα αποφασίσει ο Αναδιώτης, θα το ξέρουμε την επόμενη εβδομάδα όταν θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του παρουσιαστή του παιχνιδιού από το κανάλι, αλλά και οι ανακοινώσεις των ονομάτων των πρώτων διασήμων που θα μπουν στο Survival.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Spoilers τέλος τη νέα σεζόν! Πώς τα κανάλια τελειώνουν τις διαρροές

Ήταν ένα θέμα που απασχόλησε διαβάστε περισσότερα