Άλλη εκπομπή: Οι 4 σαρωτικές αλλαγές που κάνει η Μενεγάκη για να επιστρέψει στην κορυφή
Βρείτε μας στο

Η περσινή ήταν σίγουρα μια απ’ τις χειρότερες χρονιές για το βαρύ χαρτί του Alpha, την Ελένη Μενεγάκη, η οποία βάζει ένα νέο μεγάλο στοίχημα για τη νέα σεζόν. Να τα αλλάξει όλα και να επιστρέψει στην κορυφή.

Την ώρα που ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, καθώς τα αντίπαλα κανάλια, έχουν ενισχύσει το πρόγραμμά τους, η Μενεγάκη θεωρεί ότι 4 κινήσεις αρκούν για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να χτυπήσει το Ρουκ Ζουκ που σαρώνει…

Η πρώτη κίνηση είναι γνωστή εδώ και καιρό. Αλλαγή του…ρόστερ της ομάδας, με το μισό και πλέον περυσινό της πάνελ να κουνάει μαντήλι. Ζαρίφη, Γκουντάρας ανήκουν ήδη στο παρελθόν ενώ αναμένονται και νέες προσθαφαιρέσεις μέχρι να βρεθεί το σχήμα εκείνο που θα μπορεί να φέρει εις πέρας τις απαιτήσεις της νέας εκπομπής…

Άλλη εκπομπή: Οι 4 σαρωτικές αλλαγές που κάνει η Μενεγάκη για να επιστρέψει στην κορυφή

Και όταν λέμε νέα το εννοούμε καθώς η εκπομπή της νέας σεζόν δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Ακόμα και η διάρκεια (η δεύτερη μεγάλη αλλαγή) θα μειωθεί δραστικά.

Απ’ τις 3 ώρες που ήταν έως τώρα θα πέσει στις 2 προκειμένου να είναι πιο σφιχτή και με μεγαλύτερη συνοχή η εκπομπή.

Η τρίτη αλλαγή έχει να κάνει με τη θεματολογία της εκπομπής η οποία θα είναι διαφορετική. Πιο light και gossip θέματα θα αποτελούν το αντικείμενο κουβέντας, καθώς θεωρούνται πιο εύπεπτα για το τηλεοπτικό κοινό.

Είναι προφανές ότι ο ρόλος και ο χρόνος του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου θα περιοριστούν σημαντικά καθώς ο ίδιος όπως είναι λογικό δεν μπορεί να στηρίξει και να υποστηρίξει μια τέτοιου είδους θεματολογία.

Η τελευταία και μεγαλύτερη αλλαγή, έχει να κάνει με το τηλεμάρκετινγκ. Η εκπομπή της Μενεγάκη θα πάψει να θυμίζει «Μεγάλο Παζάρι» καθώς θα περιοριστούν στο ελάχιστο οι ενότητες που διαφημίζουν προϊόντα χορηγών, γιατί η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι μπορεί έτσι τα έσοδα να αυξάνονταν, όμως η τηλεθέαση κατρακυλούσε καθώς το κοινό από κάποιο σημείο και μετά δεν έμπαινε καν στον κόπο να τα παρακολουθήσει.

Το μέλλον θα δείξει αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και αν αυτές οι 4 σημαντικές αλλαγές θα πιάσουν. Αυτή τη στιγμή πάντως μοιάζει πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι.

Άλλη εκπομπή: Οι 4 σαρωτικές αλλαγές που κάνει η Μενεγάκη για να επιστρέψει στην κορυφή

Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα

Η Μενεγάκη πάντως γνωρίζει ότι παίζει την τελευταία της ζαριά στον Alpha και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πετύχει…