Σωτήρης Μουστάκας: Ο μυθικός ρόλος που δυστυχώς δεν πρόλαβε να παίξει στους «Δυο Ξένους»
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Σωτήρης Μουστάκας: Ο μυθικός ρόλος που δυστυχώς δεν πρόλαβε να παίξει στους «Δυο Ξένους»

Τα μηχανάκια της AGB θα είχαν χτυπήσει κόκκινο με την εμφάνιση αυτή...

Την ακούσαμε, την ξανακούσαμε, δεν την είδα με ποτέ. Η Νινέτα υπήρξε για τους «Δυο Ξένους» κάτι σαν τον πατέρα του Μάνθου Φουστάνου στο «Κωνσταντίνου & Ελένης»: Αφανής ήρωας. Ήρωας όμως!

Γιατί μπορεί το πρόσωπό της να μην το είδαμε ποτέ, το όνομά της όμως ακουγόταν σε κάθε επεισόδιο, δίνοντας στους τηλεθεατές την εντύπωση πως επρόκειτο για ολοκληρωμένο ρόλο.

Το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου είχε πράγματι αποφασίσει- σύμφωνα με όσα ακούγονταν τότε- να «εμφανίσει» τo alter ego της Ντένης Μαρκορά σε κάποιο από τα επεισόδια.

Μια εμφάνιση – γροθιά για την εποχή καθώς τον ρόλο της δεν θα αναλάμβανε γυναίκα αλλά… άνδρας. Και μάλιστα ένας από τους πιο καταξιωμένος ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Μουστάκα, ο οποίος είχε έρθει σε συζητήσεις με τους σεναριογράφους της σειράς.

Ωστόσο, τελικά η μεταξύ τους συνεργασία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς οι «Δυο Ξένοι» ολοκληρώθηκαν τελικά στον δεύτερο κύκλο και όχι στον τρίτο, όπως είχαν στο μυαλό τους ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου.

Η τηλεοπτική εμφάνιση της Νινέτας «με σάρκα και οστά» πήγαινε από αναβολή σε αναβολή, μα αποτέλεσμα να μην απολαύσουμε ποτέ τον Σωτήρη Μουστάκα σε ρόλο επιστήθιας φίλης της Ντένης Μαρκορά.

Αναβολές που σίγουρα δεν θα έπρεπε να αποτελούν πραγματικότητα, καθώς η Νινέτα – Μουστάκας θα είχε γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση…

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της