Κουίζ δυνατής μνήμης: Θυμάσαι ποια πασίγνωστη Ελληνίδα έπαιξε στις θρυλικές «Οικογενειακές Ιστορίες»;
Βρείτε μας στο

Ήταν ίσως η κορυφαία εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί ο Alpha σταμάτησε αυτό το αληθινό έργο τέχνης.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις «Οικογενειακές Ιστορίες»; Τις ερμηνείες που θύμιζαν «Το σύμπλεγμα της αράχνης» (αριστουργηματικό σήριαλ της Καβάλας);

Την εκπληκτική σκηνοθεσία που σε έκανε να πιστεύεις ότι παρακολουθείς σειρά του Netflix; Το καθηλωτικό σενάριο;

Αν κάποιος μας ζήταγε να βρούμε τα 5 κορυφαία επεισόδια απ’ τις «Οικογενειακές Ιστορίες» θα μας είχε κολλήσει στον τοίχο.

Είναι πιο εύκολο να βρεις όλες τις εκπομπές στις οποίες είχε πάει καλεσμένος τα τελευταία 5 χρόνια ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά τα 5 κορυφαία επεισόδια της συγκεκριμένης σειράς.

Είναι σαν να σου ζητάνε να επιλέξεις τα 5 καλύτερα ζεϊμπέκικα του Τερλέγκα. Ανάμεσα σε 7.898 διαμάντια που έχει πει.

Το μόνο σίγουρα είναι ότι στην 5άδα θα έμπαινε ένα συλλεκτικό επεισόδιο. Ένα επεισόδιο που όσοι είχαν την τύχη να το απολαύσουν, δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ.

Πρωταγωνίστρια στο συγκεκριμένο έργο τέχνης ήταν η Βίκυ Κάβουρα. Σε νεαρή ηλικία η Κάβουρα ερμήνευσε έναν αξέχαστο ρόλο, που έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

Κουίζ δυνατής μνήμης: Θυμάσαι ποια πασίγνωστη Ελληνίδα έπαιξε στις θρυλικές «Οικογενειακές Ιστορίες»;

Πιο συγκεκριμένα, υποδυόταν την Άννα Καλφοπούλου, ένα 17χρονο κορίτσι που ζει με τη μαμά της (τους έχει εγκαταλείψει ο πατέρας) και μένει έγκυος από το φίλο της.

Δείτε το συλλεκτικό επεισόδιο για να θυμηθείτε τι σειρά μας στέρησε ο κακούργος ο Alpha!