ηρωίδα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Game of Τhrones κουίζ: Ποια ηρωίδα της σειράς θα ερωτευόσουν;

Με τόσες ενδιαφέρουσες και διαφορετικές γυναίκες θα ήταν απίθανο να μην ερωτευτείς κάποια.

Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την πληθώρα πανέμορφων ηθοποιών που παίζουν τους γυναικείους χαρακτήρες στο Game of Thrones. Σε συνδυασμό με το αναλυτικό γράψιμο του κάθε χαρακτήρα, οι τηλεοπτικές ηρωίδες της σειράς θα λέγαμε ότι επαρκούν για όλα τα γούστα των αντρών.

Όλες τους έχουν κάποια κοινά στοιχεία, κυρίως το ταλαιπωρημένο παρελθόν τους, όμως όλες είναι κατά βάση διαφορετικές. Ερωτεύσιμες από διαφορετικούς άντρες, με άλλα γούστα, που κοιτάζουν διαφορετικές λεπτομέρειες. Από τις βασίλισσες, μέχρι τις σκλάβες, στο σύμπαν του Game of thrones θα υπάρχει έστω μία ηρωίδα που μπορείς να ερωτευτείς. Άλλες άγριες και εκδικητικές, άλλες ψυχούλες. Όλες όμως γοητευτικές με τον τρόπο τους η κάθε μία.

Αν δεν έχεις ήδη ερωτευτεί μία, μετά από 7 σεζόν θα σε βοηθήσουμε εμείς. Με το κουίζ προσωπικότητας που θα σου τα αποκαλύψει όλα. Δέκα ερωτήσεις. Δεν υπάρχει λάθος ή σωστό, αρκεί να απαντήσεις με ειλικρίνεια. Και τότε θα μάθεις την ηρωίδα που θα σε καψούρευε. Που θα σε έβαζε μέχρι και μουστάκι να ξυρίσεις. Αυτή που θα σε έκανε να τρέχεις χωρίς λόγο μέσα στη νύχτα. Αυτή που θα σε έβαζε να δολοφονήσεις την κεφαλή του αντίπαλου οίκου και δε θα δίσταζες ούτε μία στιγμή.

Μην καθυστερείς άλλο, είσαι ένα κλικ μακριά απ’ το να σου αποκαλυφθεί το κρυφό σου ζετεμάκι από τη σειρά που κανείς δεν αντιστέκεται.