«Να του πάρουμε μια πάστα»: 3 τραγελαφικές ιστορίες χωρισμού που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τον δικό σου
Βρείτε μας στο

Διαβάζεις το όνομα της σελίδας και νομίζεις ότι είναι εναλλακτικός τίτλος ζαχαροπλαστείου, ή ομάδα θαυμαστών του Θου-Βου που εξυμνεί την ταινία στην οποία ο Βέγγος ρίχνει 3000 τούρτες και πάστες το δευτερόλεπτο. Και όμως δεν είναι τίποτα απ’ τα δύο…

Πρόκειται για μια σελίδα στο FB φτιαγμένη από γυναίκες, η οποία ασχολείται με τον θαυμαστό κόσμο του φλερτ, με αληθινές γκομενικές ιστορίες χωρισμών, απιστίας και σεξουαλικών αποτυχιών, οι οποίες γράφονται με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο και όχι με γλυκανάλατες σάλτσες όπως σε άλλες γνωστές και μη εξαιρετέες σελίδες…

Ιστορίες με πρωταγωνιστές πρώην οι οποίοι στο τέλος τρώνε την πάστα τους, καθώς η σελίδα το λέει και το κάνει: «Πραγματικές ιστορίες. Τρως ή κερνάς μια πάστα και περνάει. Εξακριβωμένο τώρα αυτό. Μοιράσου την ιστορία σου, με ένα inbox. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια».

Και αν νομίζετε ότι μόνο γυναίκες τη διαβάζουν κάνετε τεράστιο λάθος. Πρώτοι και καλύτεροι μπαίνουν οι άντρες στη σελίδα «Να του πάρουμε μια πάστα» για το λόγο που καταλαβαίνετε. Να δουν μήπως στην επόμενη ιστορία είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές. Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια. Διαβάστε 3 από τις κορυφαίες ιστορίες να δείτε περί τίνος πρόκειται:

Ιστορία Νο1

Ένα μήνα έβγαιναν η Ζωή και ο Στέφανος και πάνω στον ενθουσιασμό της αρχής, ρίχνει ιδέα το αγόρι μας στο κορίτσι να πάει να τον βρει στην Άνδρο το επόμενο ΣΚ. Όχι όμως στο εξοχικό φίλων, που θα ήταν ήδη εκείνος, αλλά να πάνε σε ξενοδοχείο να περάσουν μαζί ένα ονειρεμένο ΣΚ όπως είπε για να έρθουν «πιο κοντά». Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αντάλλασσαν μηνύματα, γλυκόλογα και μέσα σε όλα της λέει «όταν πλησιάζει το καράβι, πάρε με να έρθω να σε πάρω, είμαι πολύ κοντά στο λιμάνι».
Δένει το πλοίο, γίνεται το ξεμπαρκέτιον, κατεβαίνει η Ζωή με το βαλιτσάκι της και τον παίρνει τηλέφωνο όπως είχαν συμφωνήσει.
Παιδιά, ΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ φέτος τον Ιούλιο; Γιατί, 20 αναπάντητες κλήσεις και 7 μηνύματα μετά, τη Ζωή την έκανε και μπλοκ, δεν εμφανίστηκε ποτέ.
(Λογικά, τώρα είναι ναυαγός σε κάποια ερημική παραλία με αμνησία).

Εμείς βγάλαμε το ΑΜΠΕΛΑΛΕ. Εσύ κάνε σου μια χάρη και ΠΑΣΤΑλείψου μόνος σου Στέφανε.

«Να του πάρουμε μια πάστα»: 3 τραγελαφικές ιστορίες χωρισμού που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τον δικό σου

Ιστορία Νο2

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Η Αντωνία και ο Ζαχαρίας γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες σε έναν ευρωπαϊκό οργανισμό που δούλευαν μαζί. Κάθε πρωί ανυπομονούσαν να χτυπήσουν κάρτες αμφότεροι, να ειδωθούν και να τσιτσινίσουν. Αρχίσανε τα λάντσςμπρέικς, τα άφτερ γουόρκ ντρινκς, αγκαλίτσες και φιλάκια και πάει λέγοντας. Δυο μήνες μετά -γιατί περνάει ο καιρός άμα περνάς καλά- η Αντωνία έφερε την κουβέντα περί αποκλειστικότητας και ρώτησε τον φίλο μας αν έχει άλλες υποθέσεις ανοιχτές, στις όμορφες Βρυξέλλες.

«Ναι, τα έχω με την Σόνια» – σέκος η Αντωνία, καταπίνει την φόλα, ασκαρδαμυκτί, μαζεύει κομματάκι κομματάκι την αξιοπρέπειά της και ρωτάει:
«Συγγνώμη, πότε ακριβώς περίμενες να μου το πεις;»
«Ε, δεν με ρώτησες αν τα έχω με την Σόνια ποτέ».
Όντως ρε συ Αντωνία. Ντράπου.

Έλα Ζαχαρία μας, ένα Free Pass για όλα τα βαφλάδικα των Βρυξελλών.

 

«Να του πάρουμε μια πάστα»: 3 τραγελαφικές ιστορίες χωρισμού που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τον δικό σου

Ιστορία Νο3

Συνάδελφοι ο Μιχάλης και η Σοφία και να οι ματιές, να δείχνει τσιμπημένος ο Μιχάλης και να της κάνει κόρτε να ανταποκρίνεται και η Σοφία και να συναντιούνται “τυχαία” στο φωτοτυπικό. :
-«Ω με συγχωρείτε ήταν τυχαίο!».
-«τυχαίο αλλά ωραίο».
ΚΑΙ αρχίζει το ΑΓΝΟ, ΤΙΜΙΟ dating. Από αυτά που μιλάς περί ανέμων και υδάτων, υπάρχει αμηχανία και είναι όλα απλά και ωραία.
Φεύγει ο Μιχάλης διακοπές με φίλους και το επόμενο βράδυ παίρνει τη Σοφία τηλέφωνο. Ανακοινώνει πως έχει σχέση 3 χρόνια, της λέει πως τη θέλει πολύ ΑΛΛΑ δεν ξέρει τι να κάνει – (που εντάξει παιδιά, σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό μη λέμε ό,τι θέμε τώρα και been there done that ασούμε).
Σχεδόν δε θα του άξιζε πάστα αν δεν κατέληγε όλο το τηλεφώνημα στο: «Γιατί να μην μπορώ να σας έχω και τις δύο; Δε θα ήταν τέλειο αυτό;»
Ε ΝΑΙ. ΤΟ συζητάς; Τα σύκα-σύκα και η πάστα-πάστα.

«Να του πάρουμε μια πάστα»: 3 τραγελαφικές ιστορίες χωρισμού που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τον δικό σου