studio
Βρείτε μας στο

Επειδή το εύκολο είναι απ΄αλλού φερμένο και στην αγάπη ξέρω…Κάπου στράβωσε το πράγμα. Δεν το πήγαινα για τόσο ποιητικό. Ήθελα να πω πως το να αναζητάς κάτι και αυτό να είναι μπροστά στα μάτια σου δεν είναι επιθυμητό. Όχι μόνο γιατί δεν το βλέπεις και ξεφτιλίζεσαι, αλλά γιατί θες να δυσκολευτείς και λίγο. Έχει άλλη γλύκα. Αν ψάχνεις μαγαζί με «κορίτσια» και για συγκεκριμένες υπηρεσίες. Είτε studio είτε ψωνιστήρι.

Και η εφευρετικότητα ορισμένων ιδιοκτητών αγγίζει την τελειότητα. Για λόγους που είναι προφανείς, δεν μπορούμε να αναφέρουμε όνομα, αλλά σου εγγυώμαστε ότι υπάρχουν/υπήρξαν. Ο υπογράφων και μερικοί ακόμα εδώ πέρασαν όλως τυχαίως απ΄έξω. Δεν τους ξέρετε είναι από χωριό.

Μπιλιαρδάδικο

Δεν ξέρω ποιος θεούλης σκέφτηκε για καμουφλάζ το μπιλιαρδάδικο. Πολύ Blue Oyster Cult πρέπει να έχει δει. Βρέθηκε πριν μερικά χρόνια ένας συντάκτης με φίλο του σε ένα μπιλιαρδάδικο στη Λιοσίων, και άνοιξαν τα μάτια τους. Λίγο πριν ο ένας σκίσει την τσόχα και ο άλλος φάει μια μπάλα στο κεφάλι, δύο αιθέριες υπάρξεις άνοιγαν μια κουρτίνα και πήγαιναν κάπου. Γεμάτοι απορία εμείς αυτοί, πλησίασαν στο μπαρ, ρώτησαν τι υπάρχει εκεί πίσω και έμαθαν μια από τις μεγάλες συμπαντικές αλήθειες. «Studio παιδιά. Μακριά εσείς. Δεν είναι για τα μούτρα σας ακόμα» μας είπε ο τύπος στο μπαρ. Βγαλμένος από κάτι σάπια γουέστερν. Κι εμείς συνεχίσαμε τις στεκιές.

Απέναντι από παιδική χαρά

Τα 4 πιο κουλά μέρη που μπορεί να βρεις studio ή «ψωνιστήρι»

Δεν το βγάζω από το κεφάλι μου παιδιά. Ακριβώς απέναντι από την πλατεία στη γειτονιά μου – σιγά μη σου πω που μένω, να έρχεσαι κάθε φορά να μου πετάς ντομάτες – υπήρχε πριν μια δεκαετία ένα καφέ που παρείχε υπηρεσίες με κόκκινο φως. Δεν μπήκα ποτέ μέσα. Θυμάμαι να κάθομαι με έναν συμμαθητή απ΄έξω και να κάνουμε προφίλ για όποιον έμπαινε και έβγαινε. Δυστυχώς έκλεισε αυτό το πανεπιστήμιο της γειτονιάς. Όχι τίποτα. Τα 8χρονα αγοράκια που έπαιζαν μπάλα απέναντι δεν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν σεμινάρια.

Σε καφενέ με παππούδες

Όταν βλέπεις ένα μάτσο 80άρηδες να έχουν μαζευτεί σε ένα καφενείο και να ξενυχτάνε, τότε από κάπου βρωμάει το πράγμα. Ή καμία λέσχη θα έχουν στο πίσω μέρος ή κάτι άλλο. Το κάτι άλλο βρίσκεται σε ένα κρυμμένο από την ίδια την ύπαρξη στενό στα ψηλά κλιμάκια του Χαϊδαρίου. Βρισκόταν μάλλον. Το tip μας έχει να το βρει καιρό.

Κομμωτήριο

Εντάξει, όχι και τόσο απρόσμενο μέρος. Ή μήπως είμαι πολύ στερεοτυπικός; Μπορεί. Ό,τι κι αν ισχύει από τα δύο, το κομμωτήριο που τα βράδια κάνει άλλη δουλειά είναι ένα fact. Μια οντότητα. Και σίγουρα σε κάτι επαρχίες θα το βρεις σε πιο αθρόα συγκέντρωση. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν μιλάμε για κρυφό δωμάτιο ή studio. Μπορεί να είναι απλώς happy ending φάση.

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά

Είθε τα μονοπάτια της μοίρας να σε βγάλουν μπροστά σε κάτι αντίστοιχο!