ταλέντο
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Εκτάκτως στον αέρα «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και «The Voice» λόγω… «Nomads» – Σε λίγες ώρες η πρεμιέρα!

Σχέδιο επιβίωσης για το κανάλι του Φαλήρου ώστε να αντιμετωπιστεί ο «εχθρός».

Μπορεί το τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»  να υποδείκνυε ως ημερομηνία της πρεμιέρας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, φαίνεται, όμως, πως θα υπάρξουν έκτακτες αλλαγές και τελικά το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί πολύ νωρίτερα.

Συγκεκριμένα… μία εβδομάδα νωρίτερα, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Και ο λόγος είναι απλός: Κάπως πρέπει να »χτυπηθεί» η πρεμιέρα του «Nomads» που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το αμέσως επόμενο βράδυ, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪ θα απολαύσουμε και το 2ο επεισόδιο του talent show που φέτος αναμένεται να εντυπωσιάσει.

Σε ρόλο παρουσιαστή θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε τους Σάκη Τανιμανίδη, Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργο Καπουτζίδη.

Αν κρίνουμε από το τρέιλερ, πάντως, οι τρεις τους μοιάζουν να έχουν εκπληκτική χημεία. Στοιχείο απαραίτητο για την ανταπόκριση του κοινού και στην υψηλή τηλεθέαση στην οποία στοχεύει ο ΣΚΑΪ…

Κάπως έτσι, Κυριακή – Δευτέρα το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα προσπαθήσει να δελεάσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο ΣΚΑΪ φυσικά δε μένει εκεί, καθώς έχει οργανώσει ολόκληρο σχέδιο εξόντωσης για τους «Νομάδες» του ANT1. Πώς; Με ένα εντυπωσιακό σερί: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ θα προβληθούν και τα τρία πρώτα επεισόδια του «The Voice», το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Και κάπως έτσι η μάχη για την τηλεθέαση ξεκινά…

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη