beefeater
Βρείτε μας στο

Ζούμε σε μια εποχή που οι άνθρωποι αναζητούν τα σημεία αναφοράς της ζωής τους. Δεν είναι μόνο οι φίλοι τους, ο έρωτας, η οικογένεια. Είναι ακόμα και μικρές λεπτομέρειες της ζωής τους. Ένα βάζο στο παράθυρο που το βλέπουν κάθε πρωί. Το νέο μπλουζάκι που το φορούν κάθε μέρα γιατί τους αρέσει. Πώς μπορεί το Beefeater να μπει σε αυτό το κάδρο; Με τη νέα του φιάλη που θα σε κάνει να το σκεφτείς σοβαρά αν πρέπει να το πιεις ή απλώς να το χαζεύεις.

Το πολυβραβευμένο Beefeater Gin, εξελίσσεται και δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει. Η συλλεκτική του φιάλη είναι ένα έργο τέχνης. Ακουμπά ρεύματα ζωγραφικής όπως ο ιμπρεσιονισμός. Αγγίζει ρεύματα μουσικής και εικόνας όπως το psychedelic. Εν τέλει, έρχεται να μας συστήσει κάτι καινούργιο: Το «spin painting».

Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα της τέχνης. Εδώ γεννιούνται όλες οι νέες τάσεις, όλα τα progressive καλλιτεχνικά ρεύματα. Από τις περίφημες γκαλερί, τις πολυσυζητημένες εκθέσεις μέχρι τους καλλιτέχνες του δρόμου, όπου κι αν κοιτάξεις στο Λονδίνο αφουγκράζεσαι τις νέες τάσεις της τέχνης. Το Beefeater έρχεται να απεικονίσει ακριβώς αυτή την δημιουργική πλευρά της πόλης, εμπνέοντας τους λάτρεις του gin να την ανακαλύψουν εκ νέου παρέα με το αγαπημένο τους ποτό.

Beefeater: Η νέα limited φιάλη είναι αποθέωση του spin painting

Θέτοντας στο επίκεντρο τη σημαία σύμβολο Union Jack της Βρετανίας, η νέα συλλεκτική φιάλη του Beefeater συνδυάζει το παλιό με το νέο, διαμορφώνοντας μια νέα, δυναμική 3600  εικόνα.  Με την τεχνική του «spin painting», τη χρήση δηλαδή κινούμενης πλατφόρμας που ψεκάζει με χρώμα τον καμβά, δημιουργείται μια μοναδική και αυθεντική εικόνα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα.

Η νέα φιάλη με ιδιαίτερη υφή, ζωντανά και δυναμικά χρώματα, προσομοιάζει με πίνακα ζωγραφικής, πρωτοτυπεί και εντυπωσιάζει. Στο πίσω μέρος, η υπογραφή του James Burrough σε λευκό φόντο μαζί με την ετικέτα του έτους παραγωγής αποτυπώνουν το πάντρεμα της παράδοσης με την προκλητική πραγματικότητα του σήμερα. Διαχρονικό όπως και η γενέτειρά του, το Λονδίνο και συνάμα τολμηρό, εκφράζει το πνεύμα της σύγχρονης εποχής.

Beefeater: Η νέα limited φιάλη είναι αποθέωση του spin painting

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)