4 τρόποι για να βγάλεις 1 εκατομμύριο ευρώ μέχρι τα 40
Βρείτε μας στο
EXTRAS

4 τρόποι για να βγάλεις 1 εκατομμύριο ευρώ μέχρι τα 40

Το χρήμα σ’ αυτή τη ζωή δεν είναι το παν (ο Πίτερ είναι…), όμως όπως έλεγε και ο Γούντι Άλεν «Το να είσαι πλούσιος είναι καλύτερο απ’ το να είσαι φτωχός, κυρίως για οικονομικούς λόγους».

Σε παίρνει, όσο να πεις, από κάτω- ακόμα κι αν είσαι από τους ανθρώπους που βλέπουν μισογεμάτα όχι μόνο τα ποτήρια, αλλά και τις γυάλινες γαβάθες, τα πιάτα της σούπας, το θερμός: πλησιάζεις με μαθηματική ακρίβεια τα πρώτα –άντα κι όμως σχεδόν πάντα το πορτοφόλι σου είναι πιο άδειο κι από τις μυστικές αίθουσες στο Βατικανό που απαγορεύεται η είσοδος ακόμα και στον Πάπα.

Το Menshouse, λοιπόν, κατόπιν πολυετούς έρευνας και αφότου αποτάθηκε στον κορυφαίο οικονομολόγο της Ελλάδας (τον Ανέστη από το Παγκράτι), βρήκε τους 5 τρόπους που μπορεί κανείς να βγάλει 1 εκατομμύριο ευρώ μέχρι τα 40.

arte

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, λοιπόν;

Μήπως εσύ;

Τότε πρέπει να…

Διαβάζεις πιο προσεκτικά τα Spam στο μέιλ σου

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Όλοι το έχουμε δει κάποια στιγμή και μετά το σβήσαμε ελαφρά τη ηλεκτρονική καρδία: «Κύριος Θανασης είδαμε ότι αναζητάς τρόπους διαφορετικό βγάλεις το μήνα έξτρα πολλά λεφτά. Εμείς εταιρεία FF&G Economics λέμε εσένα ότι μέχρι 5000 ευρώ/ μέρα δουλειά κάνοντας μόνο 3 ώρες. Μπορείς! Άρπαξε μαλλιά από την ευκαιρία και απάντησε μας. Χαρούμε να βοηθήσωμε βγάλεις έξτρα πολλά λεφτά».

Έχετε κοροϊδέψει κι εσείς αυτά τα ελληνικά του google translate, σωστά; Κακώς, κάκιστα, χείριστα: αυτές οι εταιρίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και δίνουν πράγματι 5000 ευρώ τη μέρα για δουλειά- το πολύ- τριών ωρών.

vlas

5νθήμερο, φυσικά, αργίες κάθεσαι, την ονομαστική σου εορτή και τα γενέθλιά σου επίσης, 15 μέρες τα Χριστούγεννα και άλλες τόσες το Πάσχα.

Σύμφωνα με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς, αν λάβουμε υπόψη και τα λειτουργικά σου έξοδα, σε 14 μήνες θα έχεις βγάλει το πολυπόθητο εκατομμύριο.

Αρκεί δώσεις πολύ το προσοχή όταν μήνυμα πάρεις το μέιλ σου.

Κοιμάσαι όποτε μπορείς για να μαζεύεις δυνάμεις

Θα ξεκινήσεις από χαμηλά, για να χτυπήσεις τον ανταγωνισμό: 50 ευρώ το μισάωρο. Και δε θα κάνεις διακρίσεις: κοντές, ψηλές, ξανθιές, κοκκινομάλλες, καστανές, αδύνατες, γεμάτες, υπέρβαρες, τι 30, τι 40, τι 50, τι 60, τι θηλυκές Μαθουσάλες- τα πάντα.

Για να είσαι επιτυχημένος Ζιγκολό χρειάζεται να κάνεις την καρδιά σου πέτρα (μαζί με κάποιο άλλο όργανο του σώματός σου…) και ν’ αφήσεις στην άκρη τις διακρίσεις. Έτσι, και με δεδομένο ότι είσαι άντρας και δεν έχεις «δύσκολες μέρες του μήνα», μπορείς να δουλεύεις 30/30, αρκεί να ξεκουράζεσαι όποτε μπορείς.

gigo

Έστω, λοιπόν, ότι μετά από 7 χρόνια που ψάχνεις δουλειά στην χειμαζόμενη, οικονομικά, Ελλάδα- δεν έχεις τα τυπικά προσόντα για να προσληφθείς: με ένα διδακτορικό, 4 γλώσσες και προϋπηρεσία 5 χρόνια στο πεντάγωνο υστερείς σε σύγκριση με κάποιους άλλους που έχουν, αντίστοιχα 3 διδακτορικά/9 γλώσσες/ 5 χρόνια στο εξάγωνο- αποφασίζεις στα 33 σου να το γυρίσεις στο ζιγκολίκι.

Βάζοντας ως μέσο όρο τον «πιστευτό» αριθμό των 8 γυναικών ανά μέρα («βιάγκρα» λέμε και κλαίμε), τότε θα βγάζεις 400 ευρώ τη μέρα ή 12.000 το μήνα ή 144.000 το μήνα. Σε 7 χρόνια ανελλιπούς σφυροκοπήματος, δηλαδή, θα έχεις φτάσει στο 1.008.000 ευρώ.

Να φας και 8 χιλιάρικα μάξιμουμ την 7ετία;

Ε, στα 40 θα έχεις αποταμιεύσει το «άγιο» εκατομμύριο.

Μετά, θα τα γράψεις όλα στ’ αρχ@@@ σου.

Κυριολεκτικά.

Ξεκίνα με τενεκεδάκια και θα φτάσεις ψηλά

Παίρνεις, για αρχή, εκείνο το πανάρχαιο αεροβόλο του πατέρα σου και 10 μεταλλικά κουτάκια κόκα- κόλα και πηγαίνεις στο παλιό το δασάκι που συνήθιζες να κάθεσαι με την παρέα σου όταν ήσουν μικρός.

Εξασκείσαι, μέχρι που η ευστοχία σου να δίνει μόνιμα 10/50 όπως είχε στο στρατό ο γιος του ταξίαρχου (εκείνος μωρέ που έβλεπε λίγο χειρότερα από τον Όμηρο και σούταρε όλες τις βολές στο χώμα).

kora

Έπειτα, κάνεις λίγο Ζιγκολίκι (οδηγία νούμερο 2), εξασφαλίζεις λεφτά για ν’ αγοράσεις μία σειρά από όπλα προηγμένης τεχνολογίας και, το κυριότερο, βρίσκεις ένα πολύ πιασάρικο όνομα.

Προτάσεις: «Η λευκή απειλή», «Ο φονέας των γιγάντων» (αν και παραπέμπεις λίγο σε Προοδευτική προ εικοσαετίας, δεν πειράζει), «Look, Λούκι: οι στόχοι μου τραβάνε μεγάλο λούκι», «The Terminator», «Θερμός εκτελεστής» (για να το συνδέσεις και με το παρελθόν σου σαν Ζιγκολό).

Ύστερα, μέσω ενός παράνομου κυκλώματος, βρίσκεις τις κατάλληλες άκρες και δουλεύεις για παρακρατικές οργανώσεις ή ακόμα και ιδιώτες και γίνεσαι πληρωμένος δολοφόνος. Ή, ακριβέστερα, πολύ καλά αμειβόμενος πληρωμένος δολοφόνος.

Χρεώνεις 250.000 ευρώ το κεφάλι- και όταν λέμε «κεφάλι» το εννοούμε, καθώς εκεί ακριβώς θα πηγαίνουν οι σφαίρες σου.

luke

Προκειμένου να σε προτιμήσουν, βγάλε μια προσφορά σαν τις πιτσαρίες: στους τρεις φόνους ο ένας δώρο.

Το πολύ σε μια διετία- δε θα αναλαμβάνεις πολλούς πελάτες ετησίως, για να μη δίνεις στόχο (ααα, πιάσατε την ειρωνεία του πράγματος; Στόχος- εκτελεστής… Ε;)- θα έχεις αποταμιεύσει 1.000.000 ευρώ και μετά θα κρεμάσεις την καραμπίνα σου.

Στον τοίχο- όχι στον ώμο, όπως συνήθιζες, Terminator.

Αύξησε τα ενοίκια

Τι θα πει 220 ευρώ, μόνο, η Κοραή; Την αγόρασες πριν από 3 γύρους και  δικαιούσαι ν’ αυξήσεις το ενοίκιο. Το ίδιο και στην πλατεία Ομονοίας. Και στην οδό Πραξιτέλους. Τον δε σταθμό Λαρίσης θα τον πας στα ουράνια- 1000 ευρώ το πέρασμα.

Έτσι, όποιος πέφτει εκεί ανά γύρο θα πρέπει να σου «σκάει» τουλάχιστον 4-5 χιλιάρικα. Υπολόγισε κι αυτά που βάζεις στην τσέπη όποτε περνάς από την αφετηρία… Τα βλέπεις; Σε 800-900 το πολύ παρτίδες- και αν αποφεύγεις συστηματικά τη φυλακή- να το εκατομμυριάκι.

mono

Οκ, οι κακεντρεχείς θα πουν πως αυτά είναι χρήματα της Monopoly και δεν έχουν πραγματική αξία, όμως μάλλον δεν ξέρουν πόσο χρήσιμα είναι τα λεφτά του συγκεκριμένου επιτραπέζιου στην κανονική ζωή.

Οπότε μάζευε κι ας είν’ και ρώγες.

Μόλις φτάσεις το 1.000.000 θα μπορείς να πιάσεις άλλου είδους ρώγες.

Ας πούμε της Μόνικα Μπελούτσι.

monic