5 τρόποι για να ανοίξεις το σβαν αν σου σπάσει το κλειδάκι
Βρείτε μας στο
EXTRAS

5 τρόποι για να ανοίξεις το σβαν αν σου σπάσει το κλειδάκι

Μπορεί να πιστεύεις πως κάτι τέτοιο απαιτεί να είσαι ο Μαγκάιβερ όμως όχι: με λίγη θέληση όλα γίνονται.

Στην ιστορία της ανθρωπότητας υπάρχουν πολλά ανεξήγητα πράγματα. Πραγματικότητες και γεγονότα που προκαλούν τεράστια ερωτήματα. Ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί και ίσως να μην απαντηθούν ποτέ. Ποιος σκότωσε τον Κένεντι; Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι παίζει με το Τρίγωνο των Βερμούδων; Τι σκεφτόταν ο άνθρωπος που ανακάλυπτε την συσκευασία του σβαν;

Ειδικά το τελευταίο ερώτημα είναι και το πιο ανεξήγητο από όλα. Το σβαν θα μπορούσε να είναι ένα απλό συσκευασμένο, ζαμπόν. Αλλά το νόημά του είναι πολύ βαθύτερο. Διότι το να ανοίξεις την συσκευασία του σβαν με αυτό το κλειδάκι που το βάζεις σε ένα μικρό εξώγκομα της συσκευασίας και μετά το γυρίζεις γύρω-γύρω είναι ολόκληρη επιστήμη.

Τι γίνεται όμως αν σπάσει το κλειδάκι; Τι γίνεται αν στραβώσει και δεν μπορεί να γυρίσει; Τότε η αποστολή απέτυχε φίλε! Δεν θα το φας στο σβαν, πάει τελείωσε! Εκτός και αν βρεις τρόπο να καταφέρεις να ανοίξεις την εκνευριστική αυτή συσκευασία. Πως θα γίνει αυτό; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ φιλαράκι…

Το Menshouse έκανε ρεπορτάζ (κατεβάσαμε μερικές ιδέες από την κούτρα μας δηλαδή και ακούσαμε και το Fight Club του Βαϊμάκη και του Τσαούση για να κλέψουμε τις ιδέες των ακροατών πάνω στο ζήτημα, χαχα, σας την σκάσαμε, σιγά μην κάναμε ρεπορτάζ…) και σας παρουσιάζει μερικούς τρόπους για να ανοίξετε αυτό το διαολεμένο το σβαν έτσι και σπάσει το κλειδάκι:

Με ανοιχτήρι

5 τρόποι για να ανοίξεις το σβαν αν σου σπάσει το κλειδάκι

Η πιο προφανής επιλογή θα πει ο αδαής. Ναι, είναι, δεν αντιλέγουμε. Ωστόσο μην νομίζεις πως θα κάνει και τη ζωή σου πιο εύκολη. Το ανοιχτήρι υπάρχει άλλωστε για να ανοίγει ορθολογικά αντικείμενα που ΘΕΛΟΥΝ να ανοιχτούν. Η συσκευασία από το σβαν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Άρα ναι, μπορεί να καταφέρεις να το ανοίξεις το σβαν με το ανοιχτήρι αλλά μη νομίζεις ότι θα γίνει και εύκολα…

Με κατσαβίδι ΚΑΙ πένσα

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

5 τρόποι για να ανοίξεις το σβαν αν σου σπάσει το κλειδάκι

Μόνο με κατσαβίδι δεν παίζει να το ανοίξεις. Μόνο με πένσα δεν υπάρχει καμία περίπτωση. ΚΑΙ με κατσαβίδι ΚΑΙ με πένσα κάτι μπορεί να γίνει. Να σπρώχνει τις εσοχές το κατσαβίδι, να τραβάει το εξόγκωμα η πένσα και αν είσαι τόσο επιδέξιος μάστορας που μπορείς να το κάνεις περίπου ταυτόχρονα αυτό (και φυσικά βρεις τρόπο να μείνει σταθερή η διαβολική συσκευασία) τότε συγχαρητήρια: το αξίζεις το φαγητό σου!

Μυτοτσίμπιδο

5 τρόποι για να ανοίξεις το σβαν αν σου σπάσει το κλειδάκι

Πολύ ψαγμένη επιλογή αλλά ιδιαιτέρως δημοφιλής στον στενό και ολιγομελές κύκλο των ανθρώπων που ασχολούνται με το extreme σπορ του ανοίγματος του σβαν. Μπορεί το μυτοτσίμπιδο να μην πείθει με την εμφάνισή του πως μπορεί να πετύχει την αποστολή του αλλά παραδόξως, μετά από μπόλικο αγώνα, αίμα και θυσία προφανώς, στο τέλος τα καταφέρνει και ναι, ανοίγει την συσκευασία του σβαν!

Κοπάνημα με πέτρα

5 τρόποι για να ανοίξεις το σβαν αν σου σπάσει το κλειδάκι

Επιλογή που προκύπτει κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Όταν είσαι στο κάμπινγκ δηλαδή και δεν παίζει συνεργείο, αναγκαστικά παίρνεις την πέτρα και αρχίζεις και το κοπανάς. Προσοχή όμως: η πέτρα πρέπει να είναι δυνατή και μεγάλη, όχι καμιά πετρούλα, έτσι; Και φυσικά χρειάζεται υπομονή, μην νομίζεις ότι με κάνα-δυο χτυπήματα θα ανοίξει αυτό το διαβολικό αντικείμενο. Πάντως, όταν και αν το πετύχεις και θα φας και θα έχεις κάνει και γυμναστική από το κοπάνημα με την πέτρα. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!

Με αλυσοπρίονο

5 τρόποι για να ανοίξεις το σβαν αν σου σπάσει το κλειδάκι

Αφού έχεις δοκιμάσει να κάνεις την ίδια δουλειά με το μαχαίρι και φυσικά δεν τα έχεις καταφέρει, καταφεύγεις στα μεγάλα μέσα. Βγάζεις το αλυσοπρίονο και ξεκινάς. Φλόγες θα πεταχτούν από εδώ και από εκεί, θα γεμίσει αποκαΐδια η κουζίνα και αν δεν μένεις μόνος σου, οι συγκάτοικοί σου θα θεωρήσουν ότι την είδες σχιζοφρενής δολοφόνος – μετά θα δουν το σβαν και θα καταλάβουν. Μην πιστεύεις τους θρύλους που λένε πως η συσκευασία του σβαν έχει συνείδηση και όταν δει το αλυσοπρίονο την πιάνει το πείσμα της και δεν ανοίγει με τίποτα. Αυτά είναι παραμύθια για να κοιμούνται τα μικρά παιδιά. Όλα καλά, στο τέλος θα φας.