Ελεύθερη Ώρα και Μακελειό για χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ελεύθερη Ώρα και Μακελειό για χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά

Τι θα έγραφαν 5 εφημερίδες πολιτικού και αθλητικού φάσματος για τον χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά αν αποφάσιζαν να το γυρίσουν στην κιτρινίλα;

Ο χωρισμός τους λέγεται ότι ήταν γνωστός στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους και αναμενόμενος τους τελευταίους μήνες. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψαν στην εφημερίδα του κουμπάρου τους Νίκου Χατζηνικολάου ότι δεν είναι πια μαζί, μετά από 6 χρόνια γάμου και εννοείται πως σε κάθε Espresso, Ciao και Χάι αυτής της κενωνίας θα έπαιζε πρωτοσέλιδο. Κάθε ένα με τον δικό του χρωματισμό. Πώς θα ήταν όμως η είδηση αν 5 μη lifestyle εφημερίδες αποφάσιζαν να το γυρίσουν στην γκοσιπιά; Αυτό το δυστοπικό σενάριο γίνεται πραγματικότητα στο διεστραμμένο μου μυαλό.

Γαύρος, Πράσινη, Μακελειό, Ελεύθερη Ώρα και Ριζοσπάστης αφήνουν τα αθλητικά, τα πολιτικά και τα Μασονικά για μια μέρα και μιλούν για το διαζύγιο που απασχολεί την lifestyle επικαιρότητα.

Γαύρος

(Από την στήλη του Μάνου Γαβαθιώτη): «Λίγο πριν την άνετη επικράτηση απέναντι στην καλύτερη πελάτισσα, το σωματείο του Ολυμπιακού είχε περάσει μια δύσκολη στιγμή αφού έπρεπε να συμπαρασταθεί στον αφοσιωμένο και επιφανή Ολυμπιακό, Γιώργο Λιάγκα. Ο μεγάλος ευεργέτης μας και πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε τις ευχές του για τον χωρισμό του με την Θεσσαλονικιά Φαίη Σκορδά και είναι προφανές ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει το χέρι του μαζί με την παράγκα της συμπρωτεύουσας για να βάλλει τον ερυθρόλευκο λαό. Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο κύριε Σαββίδη και κυρία Κρεμμυδά!»

Δηλώνει στον Γαύρο ο Πιτ Παπαδάκος: Είχα δει στα χαρτιά ότι εμείς οι Ολυμπιακοί θα βιώσουμε μια μεγάλη χαρά και μια λύπη την ίδια μέρα!

Πράσινη

Τίτλος στο πρωτοσέλιδο «Χτύπημα στο κόκκινο σύστημα με τον χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά»

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Εσωτερικό μονόστηλο: Κέρασε πόνο το λιμάνι η Φαίη Σκορδά που χώρισε τον Γιώργο Αλιάγκα, παρά το γεγονός ότι την πίεσαν να γνωστοποιήσει το θέμα μέσα από την άλλη γαυροφυλλάδα, την Real του Χατζηνικολάου, ο οποίος να θυμίσουμε ότι είχε ηττηθεί κατά κράτος στο παρελθόν από την Ελενάρα την Κατρίτση. Φυσικά κανείς από τους δύο (Αλιάγκας και Χατζηνικολάου) δεν τόλμησε να τοποθετηθεί για τα βήματα του Σπανούλη στον περσινό δεύτερο τελικό, ενώ ο κύριος Αλιάγκας έχει κάνει τους δύο γιους του λιμανίσιους!

Ελεύθερη Ώρα

Πρωτοσέλιδος τίτλος: ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΣΚΟΡΔΑ-ΛΙΑΓΚΑ; ΠΟΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FAME STORY 3; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ;

Υπότιτλος: Ο Γέροντας Παΐσιος το είχε προβλέψει κι αυτό. «Θα είναι σα να παρουσιάζουν μαζί το Πρωινό, αλλά δεν θα το παρουσιάζουν».

Θέματα: Έκτακτη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ με παρουσία του Γιάννη Βαρουφάκη. Έρχεται ο Ζ΄Παγκόσμιος μετά το χωρισμό!

Το εβραϊκό λόμπι αντεπιτίθεται τώρα που έπεσε το οχυρό!

Κοινή δήλωση Αμβρόσιου-Νικολόπουλου: Καλά να πάθουν που προέβαλλαν τα πουσταριά!

Η Ευλογημένη Πελαγία εξηγεί: Το πρώτο σημάδι του Αντίχριστου με τον χωρισμό!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

Πρωτοσέλιδο: Ο ΒΛΑΧΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ

Editorial Στέφανου Χίου: Ο σκαφάτος μπουρζουάς, η Φαίη και οι τουαλέτες. Να πάτε να γαμ…τε!

«Ο Γιωργάκης ο κωλοτούμπας που έκανε την κότα όταν τον πέτυχα ένα βράδυ στην Ομόνιεα, και η Φαίη, αυτή η ατάλαντη που μας κωλοκάθισε στην τηλεόραση χάρις στις πλάτες του και τις κλιέκες των διαφημιστών, έκαναν τον χωρισμό τους πρωτοσέλιδο στην φυλλάδα της πλουτοκρατίας, σε αυτό το απάγκιο των εφοπλιστάδων και των βιομήχανων, την Ρίαλ του μεγαλοδιαπλεκόμενου, του Νιέκου του Χατζηνιεκολάου. Την γράφω στα ελληνικά γιατί το Ρίαλ προέρχεται από το ρεάλι, κοινώς τα λεφτά, κοινώς τις δοσολιεψίες κάτω από το τραπέζι με τους πλούσιους που τρώνε τα λεφτά της γιαγιάκας και του παππούλιε (δεν εννοεί τον Κάρολο). Δεν περίμενα κάτι καλιέτερο από τον στόκο, τον καράβλαχο Λαρισαίο που στηρίζει τον Κούλιε Μητσοτάκη. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΛΙΕΘΕΙΕΣ»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Είδηση: Ο πλουτοκράτης Γιώργος Λιάγκας, το φερέφωνο της δεξιάς χώρισε το κορίτσι της εργατιάς, την Φαίη Σκορδά. Το ΠΑΜΕ και το ΜΑΣ διοργανώνουν συλλαλητήριο στα Προπύλαια με κεντρικό σύνθημα «Λιάγκα, Λιάγκα θα σε φάει του εργάτη η μαρμάγκα».

Άρθρο του γενικού γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα: Άλλο ένα σκλιερό μέτρο από την αριστερά… δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ με τα δεκανίκια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ λέει ΟΧΙ και καλιέ τον λαό να ρίξει μαύρο δαγκωτό σε αυτούς που λιεμαίνονται τους κόπους του. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά χώρισαν. ΟΧΙ.»