Κουίζ για αδύναμους λύτες: Νιώσε για μια μέρα άρχοντας
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Κουίζ για αδύναμους λύτες: Νιώσε για μια μέρα άρχοντας

Δεν αντέχεις άλλο στα αποτελέσματα κάθε ιντερνετικού κουίζ που απαντάς να σε χαρακτηρίζουν στούρνο, ηλίθιο και μπετόστοκο; Ήρθε η ώρα να τους εκδικηθείς και έστω για μία φορά να αριστεύσεις σε ένα κουίζ που είναι σα να ράφτηκε πάνω σου, στα μέτρα σου.

Βαρέθηκες να συναντάς μπροστά σου διαρκώς δύσκολα κουίζ και να πατώνεις; Σιχάθηκες να σε κοροϊδεύουν οι συντάκτες που τρώνε ώρες στο google ψάχνοντας δύσκολες ερωτήσεις που τους έχουν έτοιμη την απάντηση; Δεν αντέχεις άλλο στα αποτελέσματα κάθε ιντερνετικού κουίζ που απαντάς να σε χαρακτηρίζουν στούρνο, ηλίθιο και μπετόστοκο; Δεν αντέχεις άλλο να είσαι ο δακτυλοδεικτούμενος της παρέας σου επειδή πέτυχες 0/10 στο κουίζ για τη ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου;

Ήρθε η ώρα να τους εκδικηθείς και έστω και για μία φορά να αριστεύσεις σε ένα κουίζ που είναι σα να ράφτηκε πάνω σου, στα μέτρα σου. Απάντησε στις 10 (ΔΕΚΑ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ) ερωτήσεις και νιώσε τη χαρά που νιώθει ο Σωτηρακόπουλος όταν τον ρωτούν ερωτήσεις για τη Λίβερπουλ ή η 11χρονη ανιψιά σου όταν την ρωτούν για τους Μπόιζ εντ Νόιζ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη σωστή απάντηση σε κάθε ερώτηση. Ακόμα και οι δύσκολες ερωτήσεις του κουίζ ίσως περιέχουν κάποια καλά κρυμμένα στοιχεία στην διατύπωσή τους ή στη συνοδευτική φωτογραφία, που θα σε κάνουν να απαντήσεις σωστά.

Νιώσε την ικανοποίηση της αριστείας χωρίς να χρειαστεί να κάνει ο μπαμπάς σου δωρεές στο ιδιωτικό κολέγιο που φοιτάς. Ζήσε τη χαρά που ζουν όσοι τελειώνουν μόνοι τους ένα σταυρόλεξο χωρίς να γυρίζουν στην τελευταία σελίδα να δουν τις λύσεις. Μπες στην παρέα των επιτυχημένων απαντώντας μόνο σε 10 ερωτήσεις.

Μην κάθεσαι μόνος στη γωνιά και κλαις. Μην αισθάνεσαι σκουπίδι της κοινωνίας επειδή δεν ήξερες ποιος διατύπωσε το Πυθαγόρειο θεώρημα ή από πιο υλικό φτιάχνεται η ασταλόπροκα. Βγες στο μπαλκόνι και βροντοφώναξέ του «ΝΑΙ ΡΕ, 10 ΣΤΑ 10! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ! ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ! Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!».

Είδες πόσο καλύτερα νιώθεις ήδη; Ανέβηκε η αυτοπεποίθησή σου παικταρά μου; Ο ουρανός δεν είναι πιο γαλανός; H ζωή είναι ωραία όταν είσαι τόσο επιτυχημένος, σωστά;

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»