Ο Άγγελος Αναστασιάδης απαντάει σε 10 πραγματικές ερωτήσεις αναγνωστών του Cosmopolitan
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης απαντάει σε 10 πραγματικές ερωτήσεις αναγνωστών του Cosmopolitan

Ο μεγάλος Άγγελος Αναστασιάδης ανήμερα της ονομαστικής του εορτής αφήνει για λίγο τους πάγκους και περνά πίσω από το πληκτρολόγιο για ν’ απαντήσει σε 10 αναγνώστριες του Cosmopolitan που έθεσαν τα καυτά- και πραγματικά πέρα ως πέρα- ερωτήματά τους.

Βασανιζόταν- δεν ήξερε αν έπρεπε να το κάνει. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες καθόταν στον πάγκο της Λάρισας και ήταν ο πιο αναγνωρίσιμος, ίσως, προπονητής ολόκληρης της Superleague.

Και τώρα αυτό: «Άγγελε, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου: θέλουμε ν’ απαντήσεις σε 10 καυτά ερωτήματα απελπισμένων αναγνωστριών, σήμερα που είναι η γιορτή σου. Τι λες;».

aggelosa

Το στριφογύρισε στο μυαλό του. Το ξανασκέφτηκε. Και πήρε μια μεγάλη απόφαση- όπως πάντα, θα ρωτούσε τον πνευματικό του. Εκείνος τον εξέπληξε: μπορεί να του είχε πει να μην αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ, όμως τώρα του απάντησε με 3, μονάχα, λέξεις.

Ήταν: “Just do it”.

Έτσι, ο Άγγελος αποφάσισε να καθίσει στον υπολογιστή του και ν’ απαντήσει με τη βοήθεια του Menshouse σε 10 πραγματικά ερωτήματα που έχουν σταλεί κατά καιρούς στο Cosmopolitan.

Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε:

Ο Άγγελος Αναστασιάδης απαντάει σε 10 πραγματικές ερωτήσεις αναγνωστών του Cosmopolitan
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

1) Αγαπητό Cosmopolitan, είμαι μπερδεμένη. Ο ένας κάνει φοβερό σεξ ενώ με τον άλλο περνάμε τέλεια. Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου;

Άγγελος: Ό,τι χρώμα θελήσει η Παναγιά.

2) Είμαι 22 ετών, τα έχω με 85χρονο εφοπλιστή και οι φίλες μου με λένε τυχερή. Μήπως είναι πουτ@νες;

 Άγγελος: Με 85χρονο; Δεν μπορεί το παλικάρι…

3) Θέλει να τελειώνει στο πρόσωπο μου και μπαίνει στα μάτια μου με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί η μυωπία μου. Τι να κάνω;

 Άγγελος: Το είχα πει για τον Σόουζα όταν τον είχα στον Παναθηναϊκό και ταιριάζει και στην περίπτωσή σου: «Κοίτα τι κάνει ο Σατανάς…»

4) Αγαπητό Cosmopolitan, Τον θέλω αλλά δεν κάνω τίποτα. Είναι μαλ@κας;

 Άγγελος: Το Μάιο θα είσαστε καλά…

 5) Αγαπητό Cosmopolitan, Ο δικός μου με κερατώνει συνεχώς και δεν μου φυτρώνουν κέρατα. Λες να έχω έλλειψη ασβεστίου;

 Άγγελος: Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας θα βγάλεις και κέρατα.

panagios

 6) Αγαπητό Cosmo, τον πήρα από τα αυτιά κρεμασμένη απ τον πολυέλαιο όπως είπες και τώρα είμαι σίγουρη ότι με θεωρεί δεδομένη.

 Άγγελος: Τίποτα δεν είναι δεδομένο σ’ αυτή τη ζωή. Κι εγώ κέρδισα τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» πρόπερσι και έφυγα μπροστά στο +5, όμως στο τέλος απολύθηκα. Σιγά τον πολυέλαιο.

7) Αγαπητό Cosmopolitan, έβαζα δάχτυλο στη γκόμενα μου και έχασα τη βέρα μου… Η γυναικά μου με ρωτάει που είναι; Τι να πω;

 Άγγελος: Το «Τη υπερμάχω» 3 φορές.

8) Αγαπητό Cosmopolitan, μου είπε πως θα πάει να μας αγοράσει παγωτό και δεν έχει γυρίσει. Φταίει ότι είναι Κυριακή ή μήπως τέλειωσαν τα παγωτά;

 Άγγελος: Φταίει ότι είναι Κυριακή κι έχει Πλατανιάς- Λεβαδειακός. Μόλις τελειώσει η ματσάρα, θα έρθει. Εκτός κι αν σ’ αφήσει παγωτό.

9) Αγαπητό Cosmopolitan, αν κάνω το σταυρό μου μετά το σεξ δεν είναι αμαρτία ο προγαμιαίος έρωτας. Έτσι δεν είναι;

 Άγγελος: Αν τον κάνεις και κατά τη διάρκεια επικαλούμενη το όνομα του Κυρίου («Ω Θεέ μου, ω θεέ μου!», ας πούμε), τότε όχι.

10) Αγαπητό Cosmopolitan, ο 17 χρόνος ανιψιός μου θέλει να γνωρίσω τους φίλους του επειδή τους αρέσουν τα milf άλλα δεν ξέρω να φτιάχνω. Τι κάνω;

 Άγγελος: Όταν έρθουν, παίξε 3-5-2 και βάλε τον Σαλπιγγίδη δεξί μπακ. Θα παραMILFάνε.

ilfa