10 μεγάλες αλήθειες για το smartphone
Βρείτε μας στο
EXTRAS

10 μεγάλες αλήθειες για το smartphone

Αυτά τα μαραφέτια είναι του Διαβόλου, όλοι το ξέρουν αυτό. Μόνο που εδώ και μερικά χρόνια είναι και κάτι παραπάνω από φυσική προέκταση του χεριού μας.
  1. Στην Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια του 2117 το κινητό θα καταγράφεται ως μόνιμο τεχνητό μέλος του ανθρώπινου σώματος. Ένα σώμα, μια ψυχή με την παλάμη μας.

 

  1. Από τη στιγμή που φορτίζεται πλήρως, και για τις επόμενες 3-4 ώρες τουλάχιστον, νιώθουμε για κάποιο λόγο πως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, μια ηδονή σχεδόν ανεξήγητη.

 

  1. Αν ξυπνώντας, με την τσίμπλα στο μάτι λέμε, αισθάνεσαι μεγαλύτερη ανάγκη για σκρολάρισμα στο FB παρά για καφέ, ο εθισμός σου περνάει σε μη αναστρέψιμο στάδιο.

 

  1. Όχι, δεν έχει «καταστρέψει ζωές» το Τ9, η βαρεμάρα σας να το απενεργοποιήσετε ή/και η φτωχή γνώση ορθογραφίας τα φταίνε.

 

  1. Υπέροχο και συναρπαστικό να έχεις ίντερνετ στο κινητό αλλά… έχετε σκεφτεί π.χ. το γλέντι που τρώτε για τις dickpics που στέλνετε σε γκομενάκια, από τους υπαλλήλους της (όποιας) εταιρίας κινητής τηλεφωνίας -οι οποίοι τις βλέπουν επίσης σε real time;

10 μεγάλες αλήθειες για το smartphone

  1. Το να το σηκώνεις δημοσίως ψηλά και να το κουνάς δεξιά-αριστερά ψάχνοντας σήμα, είναι σαν να είσαι ραβδοσκόπος στον ουρανό (κάτι περισσότερο κωμικό, παρά λυρικό ως θέαμα).

 

  1. Ακόμα και με τη σούπερ-ντούπερ κάμερα των 1500ΜΡ-VGA-4K-UltraHD-έγια μόλα, έγια λέσα, πάρε και τα φίλτρα μέσα, κανείς δεν τράβηξε μια ικανοποιητική σέλφι με την πρώτη προσπάθεια.

 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…
  1. Όλοι έχουμε ξοδέψει αρκετό χρόνο για να βρούμε «κρυμμένες» ή ελάχιστα γνωστές λειτουργίες του smartphone μας, τις οποίες δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ποτέ.

 

  1. Οι ενημερώσεις για αναβαθμίσεις που σκάνε συχνά-πυκνά πιστεύουμε ότι δεν μας αφορούν, κάνουμε τους δύσκολους αγνοώντας τις επίτηδες για 2-3 μέρες, αλλά εντέλει τις εγκαθιστούμε «για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας μωρέ».

 

  1. Ονειρευόμαστε πάντα το επόμενο smartphone, χωρίς ποτέ όμως να πάψουμε να νοσταλγούμε το προηγούμενο (και ακόμα περισσότερο την «αθωότητα» της προ smartphones εποχής).