Οι πέφτουλες του Facebook με τις dick pics: Αυτά είναι τα μηνύματα που θα σου στείλουν στο inbox
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Οι πέφτουλες του Facebook με τις dick pics: Αυτά είναι τα μηνύματα που θα σου στείλουν στο inbox

Τι περιμένουν να ακολουθήσει η αποστολή μίας dick pic σε σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Η εποχή των smartphone και των γρήγορων συνδέσεων δεν έφερε μόνο χαρά στους χρήστες των social media αλλά έδωσε και τη δυνατότητα σε μία μεγάλη μερίδα των αντρών να διαλαλήσουν την «πραγμάτια» τους μέσα από το inbox του Facebook.

«Μεγάλη μερίδα» είπαμε, αυτό ακριβώς σκέφτονται πολλοί από τους τύπους ότι διαθέτουν ανάμεσα στα πόδια, που στην ανυπόμονη προσπάθειά τους να την πέσουν σε κάποια που τους «γυάλισε» στα social media, στέλνουν dick pic με την προσμονή ότι η παραλήπτρια θα πέσει στον έρωτά τους/κρεβάτι τους και θα είναι σε δέκα λεπτά σπίτι τους με τα εσώρουχα να περιμένει στο κρεβάτι.

Η πραγματικότητα όμως έρχεται, όπως και σε πολλές περιπτώσεις της ζωής μας, να τους προσγειώσει απότομα. Οι αποστολές αυτές αν δεν έχουν πρώτα ζητηθεί από την κοπέλα ή δεν γίνονται στο πλαίσιο αμοιβαίων ανταλλαγών φωτογραφιών με την συγκατάθεση και των δύο, καταλήγουν να ποδοπατούν τις προσδοκίες των αποστολέων.

Και δε θα μπούμε στις περιπτώσεις που δικαίως πέφτουν μπλοκ, υπάρχουν αντιδράσεις με βρισιές, απειλές για δημόσιο εξεφτελισμό του θύτη της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μιλάμε για τις απαντήσεις που θα πειράξουν τον αποστολέα της dick pic πιο πολύ και από ένα απλό μπλοκ. Τις απαντήσεις στις dick pic που θα ‘ναι σαν να τον μαχαιρώνουν στο Red Wedding από εκεί που δεν το περίμενε. Μιλάμε για την πραγματικότητα της παροιμίας «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος». Τις αντιδράσεις και τις απαντήσεις που τον τιμωρούν πιο πολύ και από μία βρισιά, που θα του στοιχειώνουν τη σκέψη ακόμα και όταν πηγαίνει απλά για να ουρήσει.

Κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις θα μελετήσουμε παρακάτω με κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα.

ΟΙ DICK PICS ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ