35ος Μαραθώνιος: Πώς τερμάτισαν ο Βασίλης Τσιάρτας και άλλοι 4 γίγαντες της ταχύτητας (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

35ος Μαραθώνιος: Πώς τερμάτισαν ο Βασίλης Τσιάρτας και άλλοι 4 γίγαντες της ταχύτητας (Pics)

5 αστέρια του ανώμαλου δρόμου μεγάλων αποστάσεων μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους

Πέντε μεγάλοι δρομείς. Πέντε αθλητές με πείσμα, αντοχή, σθένος και ταχύτητα. Μία διαδρομή. 42,195 μέτρα για τον τερματισμό. Ποια στρατηγική θα χρησιμοποιήσει ο καθένας τους για να τερματίσει; Πώς θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του κλασικού Μαραθωνοδρομίου και πώς θα ξεπεράσει τους προσωπικούς του δαίμονες; Στόχος ο τερματισμός και μόνο. Οι θυσίες πολλές. Ένα στεφάνι στο κεφάλι και μερικές χιλιάδες χέρια να τον χρειροκροτούν η ανταμοιβή.

Βασίλης Τσιάρτας:

H σαΐτα από τη Νάουσα θα τερμάτιζε πολύ εύκολα έναν Μαραθώνιο αν τον πήγαιναν στα χέρια οπαδοί του κληρικοί. 42 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα μπροστά στην απεραντοσύνη του ταλέντου του αριστεροπόδαρου χαφ. Εξάλλου όποτε κουράζονταν οι ιερείς θα τους έβαζε από ένα ποτήρι νερό ο Βασίλης, το οποίο είναι τόσο εύκολο γι’ αυτόν όσο να βρει τον Χαριστέα με μια μακρινή μπαλιά που θα σβήσει στην πλάτη του Κίπκετερ.

marathonios-tsartas

Γιάννης Μπακογιαννόπουλος:

Ο Johny Λουκ.  Μιλάει και κριτικάρει πιο γρήγορα από τη σκιά του. Για να τερματίσει σε έναν Μαραθώνιο θα χρειαστεί ένας πρωταθλητής Κενιάτης δρομέας να μεταφέρει ως τον τερματισμό μια κασέτα εκπομπής του από το αρχείο της ΕΡΤ.

Αρκεί να μην έχει γράψει κάποιος υπάλληλός της πάνω στην εκπομπή του κάνα βίντεο από pornhub. Απαραίτητη προϋπόθεση νο. 2 να υπάρχει βίντεο στην γραμμή του τερματισμού για να δούμε τον Μπακογιαννόπουλο όπως πάντα χαμογελαστό να μας μιλάει για τους αδερφούς Ταβιάνι.

marathonios-mpakogianopoulos

Ανδρέας ο άνεργος:

Η ιντερνετική προσωπικότητα θα τερμάτιζε σε κάνα οχτάρι χρόνια τον Μαραθώνιο αλλά δε θα υπήρχε κανείς να τον υποδεχτεί στον τερματισμό. Η ειδικότητά του άλλωστε είναι να στέκεται στη γραμμή της έναρξης του μαραθωνίου, όχι στο τέρμα. Για να καταφέρει να φτάσει στο τέρμα θα χρειαστεί να μπει σε ένα μεταφορικό μέσο που θα νιώσει σαν το σπίτι του. Ένα βαρέλι μπύρας στην καρότσα ενός φορτηγού θα τον μεταφέρει με ασφάλεια στον τερματισμό. Mε τέσσερα παιδιά. Να τον περιμένουν στον τερματισμό. Εννοείται ότι το βαρέλι δε θα έχει πια μπύρα όταν ανοιχτεί για να βγει ο Ανδρέας περήφανος στον τερματισμό.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

marathonios-andreas-anergos

Γιαγιά 85 χρονών:

Η συγκεκριμένη γιαγιά που κάνει 4 ώρες να βγάλει τα ψώνια της και να μετρήσει σε δίλεπτα τα 6,88 € που θα κοστίζουν οι φρυγανιές, το κουνουπίδι και τα λεμόνια του καλαθιού της στο σούπερ-μάρκετ έχει μια περίεργη μετάλλαξη. Όταν βρίσκεται στην τράπεζα στο τέλος του μήνα, περιμένοντας το νούμερό της για να πάρει την σύνταξη (το ΑΤΜ είναι του Σατανά) αποκτάει ταχύτητα Flash και ξαφνικά σε προσπερνάει χωρίς να την δεις και έχει δώσει το βιβλιάριό της πριν καν καταλάβεις τι ήταν αυτό το αεράκι που ένιωσες.

Για να τερματίσει η γιαγιά νίντζα τον Μαραθώνιο πρέπει οι διοργανωτές να γράψουν στο πανό της γραμμή του τερματισμού τη λέξη ΤΑΜΕΙΟ και αντί για χρονόμετρο να βάλουν το μηχάνημα που θα δείχνει τον αριθμό που αναγράφεται στο χαρτάκι της. Η γιαγιά μπιμπ μπιμπ θα το καταλάβει ακόμα και 42 χιλιόμετρα μακριά να βρίσκεται και θα φτάσει σε χρόνο ρεκόρ για να εξυπηρετηθεί.

marathonios-gria-trapeza

Τραμ:

Το πιο γρήγορο και ασφαλές μεταφορικό μέσο της Γης για να τερματίσει έναν Μαραθώνιο θα έπρεπε να βρει άλλο μεταφορικό μέσο να το κουβαλήσει. Ο μεγάλος του αδερφός, το μετρό, θα παίξει το ρόλο του βαστάζου. Ένα αλματάκι του τραμ και χοπ θα βρεθεί στην πλάτη του μετρό και σε λίγη ώρα θα ανοίγει σαμπάνιες στον τερματισμό στο Παναθηναϊκό στάδιο. Μπράβο τραμ.

marationios-tram