DΑRΚ CAVE: Το «σκοτεινό» μυστικό ενός μεγάλου, ελληνικού αποστάγματος
Βρείτε μας στο
EXTRAS

DΑRΚ CAVE: Το «σκοτεινό» μυστικό ενός μεγάλου, ελληνικού αποστάγματος

Ενα κορυφαίο, ελληνικό, παλαιωμένο απόσταγμα γεννήθηκε!
Menshouse Team

Όψη λαμπερή, κεχριμπαρένια. Χαρακτήρας σύνθετος, με μελωμένα αρώματα αποξηραμένου δαμάσκηνου, φλούδας περγαμόντου, μελιού και πικάντικες νότες βανίλιας, σοκολάτας και μοσχοκάρυδου. Σώμα ρωμαλέο αλλά και βελούδινο, άψογα ισορροπημένο. Επίγευση αρωματική, που μένει για πολύ στο στόμα και τηn μνήμη. Φτιαγμένο από, προσεκτικά διαλεγμένα, αρωματικά σταφύλια Μοσχάτου Αμβούργου και Ροδίτη.

Αποστάζεται, μέσα από μια ενδελεχή και υπομονετική διαδικασία, σε χάλκινους αποστακτήρες. Παλαιώνει από 5 έως 12 χρόνια σε επιλεγμένα βαρέλια γαλλικής και αμερικάνικης δρυός 225L: καινούρια βαρέλια, βαρέλια όπου έχει παλαιωθεί ερυθρό κρασί και άλλα, όπου έχει παραμείνει γλυκό κρασί vinsanto Σαντορίνης.

DARK CAVE. Ενα κορυφαίο, ελληνικό, παλαιωμένο απόσταγμα γεννήθηκε. Κάτω από τη σκιά των Μετεώρων, στο σκοτεινό, προϊστορικό σπήλαιο της Θεόπετρας. Εκεί, που αιώνες τώρα, κρύβεται ένα πανάρχαιο μυστικό, το μυστικό του αμπελιού.

Ό σπάνιος αμπελώνας των Μετεώρων, η τελετουργική διαδικασία απόσταξης και η πολυετής παλαίωση χάρισαν στο πολύτιμο απόσταγμα της οικογένειας Τσιλιλή το μοναδικό χαρακτήρα του και μια σειρά από παγκόσμιες διακρίσεις: Χρυσό Μετάλλιο στο δημοφιλή, παγκόσμιο διαγωνισμό Concours Mondial de Bruxelles Spirit Selection 2013.

Ανάδειξη σε ένα από τα 14 κορυφαία αποστάγματα, σε όλο τον κόσμο, στην CIADE (China InternaMonal Alcoholic Drink Expo), που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2014, στην πόλη Luzhou της Κίνας.

Μια μοναδικής αισθητικής, πολυβραβευμένη συσκευασία, μοιάζει να σφραγίζει το ‘’σκοτεινό’’ μυστικό αυτού του, κυριολεκτικά, σπάνιου αποστάγματος, καθώς η παραγωγή του είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

DARK CAVE 5-year-old aged TSIPOURO TSILILI. Ένα μεγάλο απόσταγμα, ένα μεγάλο δώρο, για σας και για ξεχωριστούς φίλους, αυτές τις γιορτές

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του