Κιμ Γιονγκ Ουν: 8 ειδικότητες γιατρών που τον φροντίζουν
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Κιμ Γιονγκ Ουν: 8 ειδικότητες γιατρών που τον φροντίζουν

Αναρωτιούνται όλοι πως διατηρούνται οι διάσημες στο Χόλιγουντ, αλλά κανείς δεν αναρωτιέται πως έχει τόσο τέλεια φυσική κατάσταση ο supreme leader.

Η αλήθεια είναι πως για να κάνεις ένα καλογραμμωμένο σώμα και να φτιάξεις το stamina σου, δεν αρκούν μόνο η γυμναστική και η προσεγμένη διατροφή. Θες και μια καθοδήγηση από ειδικούς. Γι΄αυτό και ο Κιμ Γιονγκ Ουν, άνθρωπος που καθορίζει το mainstream σε παγκόσμια κλίμακα, δείχνει τον δρόμο προς την καλοπέραση με γνώμονα την υγεία και την σωματική διάπλαση.

kim1

Είδαμε σήμερα την είδηση σύμφωνα με την οποία ένα πρώην μέλος του ιατρικού του επιτελείου αποκάλυπτε τι κάνει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας για να διατηρείται, αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Είναι δυνατόν αυτός ο γιατρός να άφησε μια τόσο προνομιούχα θέση; Κι αν ισχύει αυτό, πώς γίνεται να έδωσε συνέντευξη χωρίς να πει για τους ανθρώπους που περιβάλλουν την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν; Το ελλιπές ρεπορτάζ ερχόμαστε να το καλύψουμε εμείς με εις βάθος δημοσιογραφική έρευνα. Βρήκαμε 10 ειδικότητες γιατρών που υπάρχουν ανάμεσα σε αυτούς τους 130 και σας εξηγούμε την συνεισφορά τους.

1. Ειδικότητα «Αντίστροφη Ρένα Βλαχοπούλου» : Δεν φέρνει αντίρρηση στον ηγέτη όταν του λέει πως δεν παρέκκλινε από το διαιτολόγιο και φυσικά δεν γνωρίζει καν τι σημαίνει «ψεύδεσαι». Αντιθέτως, το μότο του είναι «κύριε Κιμ τρώτε σωστά με μικρές παρασπονδίες και παραμένετε fit. Πώς το καταφέρνετε;».  Δύο μάστερ κι ένα pHD κρεμασμένα στον τοίχο δεν τα έχει για φιγούρα…

kim2

2. Ειδικότητα «Δεν χρειάζεστε δίαιτα ηγέτη» : Η εντελέχεια για τα όντα είναι δυσπρόσιτη, ένα δύσβατο μονοπάτι, αλλά για κάποιους σα να βάζουν ένα ποτήρι νερό. Εκτός από τον Τσιάρτα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει καλό μεταβολισμό και οργανισμό εν γένει. Οπότε έχει πάντα έναν ειδικό δίπλα του να του δίνει πρόγραμμα, προαιρετικό σε κάθε περίπτωση, αφού δεν το χρειάζεται.

3. Ειδικότητα «Δεν πρόκειται να παχύνετε. Το πάχος το πήρε η χοντρή Νοτιοκορεάτισσα πρόεδρος» : Ναι, η Παρκ Γκέουν Χίε είναι μικροκαμωμένη, αλλά έχει αόρατο πάχος και είναι από τη Νότιο Κορέα. Η ζυγαριά λέει την αλήθεια.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

4. Ειδικότητα «σε ένα μονό με τον Ομπάμα ζήτημα αν σας έβαζε ένα καλάθι» : Η Αμερική είναι ο αιώνιος αντίπαλος, ακόμα κι όταν πρόκειται για τάβλι. Σε ένα μονάκι στη μπασκέτα της γειτονιάς ο Κιμ θα κέρδιζε για πλάκα 21-2. Και αυτά τα 2 θα ήταν επίτηδες αυτοκαλάθια, για να έχει λίγο γούστο. Τώρα που δεν θα υπάρχει Ομπάμα, ο Κιμ, αυτό το κράμα Ντέργουν Κίτσεν και Πέρκινς, θα κάνει πάρτι στη ρακέτα. Αυτό είναι πάνω κάτω το διαπίστευμα του συγκεκριμένου ειδικού.

5. Ειδικότητα «μια εκτέλεση την ημέρα κάνει καλό στην κυκλοφορία της καρδιάς» : Το κόκκινο κρασί για εμάς τους δυτικούς είναι το ισοδύναμο της εκτέλεσης για τον Κιμ. Γι΄αυτό αν ποτέ ακούσετε για παραπάνω από μία εκτέλεση, σημαίνει ότι μια μέρα πήρε ρεπό και το έριξε έξω.

kim3

6. Πατατοκουμπιολόγος : Θυμάστε που το κράτος είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία προειδοποιούσε όποιον εκστόμιζε την παραίνεση «Κιμ πάτα το κουμπί». Ο ειδικός αυτός διαχειρίζεται όλα τα σόσιαλ μίδια του Κιμ Γιονγκ Ουν και συγκεντρώνει όλα τα ονόματα, προφίλ και διευθύνσεις όσων γράφουν την ατάκα. Στη συνέχεια τα κρύβει ώστε να μην τα δει ο ηγέτης και του ανέβει η πίεση.

7. Δακρυγονολόγος : Ο συγκεκριμένος μαζεύει όλα τα δάκρυα που ρίχνουν κάθε μέρα οι πολίτες της Βόρειας Κορέας για τον Supreme Leader και φτιάχνει ένα αφέψημα που διαστέλλει τους μύες του Κιμ και φαίνεται πιο τούμπανος.

8. Ειδικός «Θα πάθετε έκπληξη με το κορμί του Κιμ Γιονγκ Ουν» ή «Δεν θα πιστεύετε το σώμα του Κιμ» : Με απευθείας μεταγραφή από gossiptv ή Newsit, ένας δημοσιογράφος αναρτά καθημερινά μια είδηση στο μεγαλύτερο σάιτ της χώρας όπου εσωκλείει μια καθόλου φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία του από το γυμναστήριο ή με μαγιό.