5 καλοί λόγοι για να μη μπεις ποτέ σε νοσοκομείο, αν δεν πεθαίνεις
Βρείτε μας στο

Κάθε άντρας στη διάρκεια της ζωής του θα κάνει μια σειρά από λάθη. Μεγάλα ή μικρά. Σοφός άντρας είναι αυτός, ο οποίος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων, χωρίς να χρειαστεί να τα κάνει ο ίδιος.

Αν, παρότι το iq σας θυμίζει το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στην τράπεζα (-50) θέλετε να θεωρήστε σοφοί, τότε ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο μην προβείτε στο απονενοημένο διάβημα. Μην μπείτε σε νοσοκομείο, αν δεν είστε ένα βήμα πριν τη συνάντηση με τον βαρκάρη του Αχέροντα.

Υπάρχουν 5 λόγοι που θα σας πείσουν ότι είναι προτιμότερο να μπείτε σε αεροπλάνο του οποίου ο πιλότος έχει ακούσει πριν την πτήση Μποφίλιου, παρά σε νοσοκομείο.

1. Όσο καλός και τίμιος και αν είναι ο γιατρός ποτέ δεν θα καταφέρει όταν τον πλησιάζεις να αποβάλλει την έκφραση «Ρε μαλ@κ@ εύκολο είναι. Να σου δώσω μια ένεση και έναν απινιδωτή να κάνεις μόνος σου το ηλεκτροσόκ να μη με πιλατεύεις;».

Για κάποιο περίεργο λόγο που δεν θα μάθουμε ποτέ όλοι οι γιατροί έχουν την εντύπωση ότι ήμασταν συμφοιτητές στην ιατρική και ότι αν μας πουν «Βρουκέλλωση» πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι μολυσματική ασθένεια η οποία προκαλεί ασταθή πυρετό, ιδρώτα, αδυναμία, ανορεξία, πονοκέφαλο, κατάθλιψη και μυϊκό και σωματικό πόνο.

doctor

2. Για να συγκινηθεί γιατρός με το πρόβλημα σου, πρέπει να έχεις από ρήξη ήπατος και πάνω. Αν έχεις μια σεμνή και ταπεινή χολή και πας και του το πεις, θα σε κοιτάξει με την ίδια αγάπη που κοίταζε η Τασσώ Καββαδία τη Μάρω Κοντού στο «Καπετάν Φάντης μπαστούνι» και θα σου πει με τα μάτια:

«Κυρά μου δεν έκανα ένα χρόνο να φάω κρέας επειδή έπαιζα τη “10η εντολή” με τα πτώματα στην Ανατομία για να ασχολούμαι με τη χολή σου. Πάρε το νυστέρι βγάλτη μόνη σου και λίγο πριν τα κακαρώσεις που θα υπάρχει λόγος να επέμβω, θα επιστρέψω».

giatros

3. Αν δεν πεθαίνεις, αλλά ο ετοιμοθάνατος είναι κάποιος συγγενής τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Είναι πιο εύκολο να βγάλει ολόκληρη πρόταση ο Πολάκης χωρίς γαμωσταυρίδι, παρά να μάθεις νέα για τον πεσόντα κατά τη διάρκεια της εγχείρησης.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Στοιχηματίζω ότι αν μπορούσαν οι γιατροί, δεν θα έβγαιναν ούτε στο τέλος να ενημερώσουν, αλλά θα το έκαναν όπως στη διαδικασία εκλογής του Πάπα. Αν έβγαζαν λευκό καπνό απ’ την καμινάδα θα σήμαινε ότι όλα πήγαν καλά. Αν έβγαζαν μαύρο θα σήμαινε ότι πρέπει να ψάξεις για ρούχα με το ίδιο χρώμα…

papas

4. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσεις υγιής απ’ το νοσοκομείο. Ακόμα και αν ανήκεις στους τυχερούς και δεν προσβληθείς από κάποιο νοσοκομειακό μικρόβιο, είναι πιο σίγουρο και από γάμο της Στάη με εφοπλιστή ότι θα σε ‘χουν κάνει χώμα ψυχολογικά οι δυο θαμώνες του δωματίου που σου ανέλυσαν μέσα σε μια μέρα, όλο το Grey’ s Anatomy που έχουν στο βιογραφικό τους.

Αφού μετά την 17η εγχείρηση που σου αφηγήθηκε ο πρώτος κοίταξες διακριτικά το ταμπελάκι στο κρεβάτι του για να βεβαιωθείς ότι δεν γράφει «Μίκαελ Εσιέν».

esien

5. Πάντα θα υπάρχει μια αγαπημένη νοσοκόμα η οποία είναι πιο εύκολο να βρει τους 5+1 αριθμούς του Τζόκερ και τον Παλαιοκώστα παρά τη φλέβα για να σου πάρει αίμα.

Έτσι, μετά την 39η προσπάθεια και αφού το χέρι σου θα ‘χει πιο πολλές τρύπες και απ’ το Έμενταλ θα σου χαμογελάσει όπως ο Τζακ Νίκολσον στη «Λάμψη» και θα σου πει: «Δεν ήτανε τίποτα ε; ε; Δεν το πα;».