προτάσεις
EXTRAS

Οι επαγγελματικές προτάσεις της Ηλέκτρας μετά το MasterChef (Pics)

Σε ποιους επαγγελματικούς τομείς θα διαπρέψει η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής;

Η Ηλέκτρα, μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, δεν κατάφερε να φτάσει στην τελευταία πεντάδα του σόου αφού αποχώρησε μετά τη μονομαχία της με τη Γωγώ και τον Δημήτρη. Η Ηλέκτρα μαγείρεψε για τελευταία φορά για τους τρεις κριτές και παρέδωσε μέσα σε δάκρυα συγκίνησης τη μαύρη ποδιά της.

Όπως όμως λένε από την αρχή του παιχνιδιού οι κριτές, όλα τώρα ξεκινούν. Η Ηλέκτρα που διέπρεψε στον διαγωνισμό και βελτιώθηκε αφάνταστα, ούσα μία εκ των ερασιτεχνών συμμετεχουσών του MasterChef, βλέπει μπροστά της έναν ολόκληρο κόσμο επαγγελματικών δυνατοτήτων και επιλογών να ανοίγονται μπροστά της.

Kαι δεν εννοούμε μόνο στα στενά όρια της μαγειρικής, όπου ξεχώρισε. Οι προτάσεις που θα έχει σίγουρα θα δεν ξεκινούν και δεν θα καταλήγουν μονάχα σε μία κουζίνα πάνω από κατσαρόλες και ταψιά, ανάμεσα σε κουζινομάχαιρα και τσέρκια.

Εμείς πιστοί στον αγώνα της ενημέρωσης, ψάξαμε και βρήκαμε τις πρώτες επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε η Ηλέκτρα μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό.

Πατώντας πάνω στις φωτογραφίες της έχεις τη δυνατότητα να δεις ως τι μπορεί να δουλέψει και να ξεχωρίσει η Ηλέκτρα μετά το MasterChef