Πώς θα είναι το Survivor χωρίς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τι θα ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν δεν ήταν παρουσιάστρια (Pics)

Έφυγε από το Survivor αλλάζοντας τελείως την εικόνα που είχαμε γι' αυτή.

Μπήκε με μία εβδομάδα στο Survivor 2018 και κατάφερε για πολύ καιρό οι περισσότερες ειδήσεις που έβγαιναν από το reality να περιστρέφονται γύρω από το όνομά της. Αθλητικά δεν μπόρεσε ποτέ τα βοηθήσει ουσιαστικά τους συμπαίκτες της στην ομάδα των Διάσημων οπότε ήταν λογικό στις μεγάλες ήττες της Ασυλίας να την βλέπουμε να μπαίνει στην τριάδα των υποψήφιων για αποχώρηση.

Πέντε φορές πρόλαβε στους δύο μήνες παρουσίας της να βγει υποψήφια. Τις τέσσερις επιβίωσε, παίρνοντας από το τηλεοπτικό κοινό το οκ για να συνεχίσει. Προφανώς κάτι είχε δει. Κάτι πέρα από την «αθλήτρια» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που παρότι έχασε κιλά, βελτιώθηκε και προσπαθούσε, πάντα ήταν η τελευταία στον στίβο των αγωνισμάτων, πάντα περνούσε τελευταία τα εμπόδια, αλλά ήλπιζε σε έναν στόχο που θα της δώσει ελπίδες.

Χτες βράδυ όμως, την πέμπτη και φαρμακερή φορά δεν τα κατάφερε. Ψηφίστηκε τελικά να αποχωρήσει ή για την ακρίβεια δεν ψηφίστηκε για να παραμείνει, αφού οι ψήφοι είναι θετικοί.

Άφησε πίσω της όμως μία ανάμεικτη εικόνα. Σίγουρα πολύ διαφορετική από αυτήν που είχαμε για την παρουσιάστρια από την εποχή που παρουσίαζε πρωινά στον Alpha σε συνδυασμό με τις φήμες που συνόδευαν το πέρασμά της από το κανάλι της Κάντζας. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εύθυμη διάθεσή της μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και έναν εαυτό που κάνει λεκτικές γκάφες, τον άφησε να βγει και ίσως να υπερτονιστεί από το μοντάζ. 

Αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έμπαινε ως παρουσιάστρια και ήταν κάτι άλλο, κάτι πέρα από την τηλεοπτική σόου μπιζ, τι θα μπορούσε να είναι;

Με βάση όσα μας έδειξε, είτε επέλεξε να το κάνει αποκρύπτοντας τα υπόλοιπα, είτε έγινε αυθόρμητα βγάζοντας τον πραγματικό της εαυτό. Δεν έχει σημασία τόσο. Τα συμπεράσματα τα βγάλαμε από την εικόνα της και μόνο στο παιχνίδι.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες της και δείτε τι θα μπορούσε να είναι αν δεν ήταν μία γυναίκα παρουσιάστρια.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…