Η Χαλκιδική, η Μενεγάκη και άλλα 8: 10 πολύ overrated πράγματα στη ζωή
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Η Χαλκιδική, η Μενεγάκη και άλλα 8: 10 πολύ overrated πράγματα στη ζωή

Ορισμένες περιστάσεις και πράγματα τα φουσκώνουμε τόσο πολύ στο κεφάλι μας και όταν τα περιγράφουμε στους άλλους και τελικά δεν επιβεβαιώνουν ποτέ τις προσδοκίες.

Οι άνθρωποι ζουν πρώτα στο μυαλό τους και μετά στην πράξη, οπότε είναι πολύ εύκολο να μυθοποιήσουν πράγματα στο κεφάλι τους και η πραγματικότητα να τους ρίξει στο κενό. Τα παρακάτω ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Κάποια βέβαια είναι ούτως ή άλλως overrated.

1. Ο Τζέιμς Γκιστ : Μπορεί η απουσία του από τον Παναθηναϊκό να είναι ζήτημα, αλλά περισσότερο ποσοτικό, παρά ποιοτικό. Βασικά του αποδίδονται πολλά περισσότερα credits, ενώ έχει χάσει εντελώς το αξιοπρεπές σουτ που είχε και η άμυνα του έχει πέσει 2 επίπεδα.

2. Το σεξ : Έχει ειπωθεί γι΄αυτό ότι υπάρχουν πολλά καλύτερα πράγματα και πολλά χειρότερα, αλλά τίποτα σαν κι αυτό. Το σεξ χάνει πόντους επειδή έχει ευρεία κλίμακα. Ένα καλό σεξ δεν είναι καθόλου overrated. Μπορεί να κυμανθεί όμως από το 9 ως ανώτερο μέχρι το 4-5 ως κατώτερο.

3. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ : Συμμετέχει ή δημιουργεί ωραία πράγματα, είχε την πολύ καλή ερμηνεία στον Οδηγό Αισιοδοξίας κτλ. Του αξίζει τόση αποδοχή από τα Όσκαρ λόγου χάρη; Μάλλον όχι.

4. Οι διάσημες του Χόλιγουντ : Κάθε μία έχει από μια στρατιά ανδρών που θα έδιναν την περιουσία τους για ένα βράδυ. Μια άλλη στρατιά είναι αυτή που κάνει την ζημιά. Τα λεφτά και κατ΄επέκταση η δυνατότητα για να φτιαχτούν σωστά, να γυμναστούν και να μην καταναλώνουν χρόνο στα πεζά, καθημερινά, ώστε να μην έχουν καθόλου όρεξη για τον εαυτό τους. Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ωραίες είναι λιγότερες από αυτές που όντως μας ενθουσιάζουν.

5. Η μασαμπούκα δίχως όρια : Στο μυαλό σου έχεις εικόνες από μπέργκερ, σουβλάκια, πίτσες κι ό,τι άλλο. Πιστεύεις ότι θα το ευχαριστηθείς απίστευτα αν φας μέχρι να σκάσει το στομάχι σου. Το βράδυ που θα βογγάς, θα θες να κατεβάσεις 3 κιλά νερό και ίσως σου σκάσει και κανένας λόξυγγας έρχονται οι πρώτες μετάνοιες. Γνωρίζεις το στομάχι σου καλά. Η ευχαρίστηση έρχεται ένα τσικ μετά την πληρότητα στο στομάχι σου.

6. Η Ελένη Μενεγάκη : Βασίλισσα την ανεβάζουν, βασίλισσα την κατεβάζουν. Το ταμείο της και του καναλιού φουσκώνει υπέρ το δέον. Ποσοστιαία μάλλον δεν δικαιώνει καθόλου αυτόν τον τίτλο. Για την ακρίβεια είναι στην κατηγορία Heavy Overrated.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

7. Τα Όσκαρ : Μένουν στην ιστορία σαφώς. Όλα κινούνται γύρω από αυτά. Κάθε άλλη βράβευση θεωρείται προπομπός για τα Όσκαρ. Οι Χρυσές Σφαίρες ή τα βραβεία των διάφορων σωματείων είναι εξίσου σημαντικά ή και πιο συνετά με την έννοια ότι διαχωρίζουν τις κατηγορίες ταινιών και σειρών ώστε να υπάρχει μια λογική σύγκριση.

8. Το Σαββατόβραδο : Είμαστε Αθηναίοι, μιλάμε για την Αθήνα και αν είσαι από 23-24 και πάνω, τότε ξέρεις καλά μέσα σου πόσο overrated είναι αυτή η λογική ότι είναι κρίμα το Σάββατο βράδυ να σε βρει σπίτι. Με όλα τα μικρά που κυκλοφορούν που σε φτάνουν κοντά στη σκέψη να τους ρίξεις με σφεντόνα και την τόση αντιαισθητική κατάσταση στα περισσότερα hot μέρη, η Πέμπτη και η Τετάρτη είναι περισσότερο οι μέρες σου. Το Σάββατο κράτα το για φαγητό και ταινία με παρέα στο σπίτι.

9. Ο Μπαϊρακτάρης : Είναι αλήθεια ότι κάθε τι που γίνεται τσίτα εμπορικό, χάνει αρκετά σε ποιότητα. Δεν έχω πάει στον Μπαϊρακτάρη τα παλιότερα χρόνια. Την τελευταία 8ετία που κυκλοφορώ τον έχω επισκεφθεί 3-4 φορές και καμία δεν με ικανοποίησε. Περισσότερο υπάρχει για τους τουρίστες.

10. Η Χαλκιδική : Αν δεν είσαι Σαλονικιός τότε η Χαλκιδική είναι απλώς καλή επιλογή για διακοπές. Για την ακρίβεια η Χαλκιδική είναι τόσο ευφημισμός, που κάνει τη Μύκονο να αξίζει!

Ο κουραμπιές είχε άνετη θέση στην δεκάδα, αλλά θυμήθηκα ότι κάποιος από το Menshouse έγραψε αποθεωτικό κείμενο και δεν ήθελα να μας περάσετε για διπολικούς. Κι ας είμαστε.