10 τίτλοι τραγουδιών που θα έμπαιναν άνετα σε ταινίες πορνό!
EXTRAS

10 τίτλοι τραγουδιών που θα έμπαιναν άνετα σε ταινίες πορνό!

Λένε ότι δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις, αλλά βρώμικα μυαλά και το δικό μας στο Menshouse είναι κυρίως τέτοιο. Ιδίως όταν δεν καταλαμβάνεται από πρόστυχες σκέψεις γύρω από το φαγητό.

Τα πρόστυχα μυαλά όμορφα καίγονται, για να παραφράσουμε ένα ωραίο τσιτάτο που γράφτηκε κάποτε σε έναν τοίχο, και το δικό μας αν και γεννήθηκε καμένο, έχει ακόμα περιθώρια για να καεί και να κάψει και τους γύρω του. Τα 10 τραγούδια που ακολουθούν έχουν ένα subtext κι ένα read between the lines, που θέλει να είσαι συγκεντρωμένος να το δεις.

1. Όλος Δικός Σου – Αντώνης Ρέμος : Αποτέλεσε την αφορμή για να γραφτεί αυτό το θέμα. Τραγούδι με αυτόν τον τίτλο, που στο ρεφρέν συμπληρώνεται από το δίπτυχο «κι ο λίγος κι ο μεγάλος», δε μπορεί παρά να ταιριάζει ταμάμ σε ταινίες πορνό. Αφήστε που λέει και μια μεγάλη αλήθεια. Το μέγεθος δεν έχει σημασία. Η διάμετρος παίζει ρόλο φίλες και φίλοι.

2. Δε Χωράς Πουθενά – Τρύπες : Παλιό και κλασσικό στην προστυχιά. Ξέχωρα ο τίτλος είναι kinky. Σε συνδυασμό με το όνομα του συγκροτήματος η κατάσταση τερματίζεται. Το ανέκδοτο με την αφιέρωση στο ραδιόφωνο είναι ευρέως διαδεδομένο.

3. Χτύπα Δυνατά – Σταν : New entry στο dirty talking, με πρόδηλη αναφορά στο spanking. Μάλιστα, ο καλλιτέχνης το επαναλαμβάνει με αυξανόμενη ένταση στην γέφυρα πριν το τελευταίο ρεφρέν, κάτι που δείχνει και την ανάγκη για s&m περιπτύξεις να γιγαντώνει μέσα του κάθε δευτερόλεπτο.

4. Πάρε με απόψε πάρε με : Ζιώγαλας και Γλυκερία επιχειρούν να λούσουν με ρομαντισμό, εγκαρτέρηση και πλησμονή έναν έρωτα. Μόνο που το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Και για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, η πιο πρόστυχη όψη παίρνει μεγαλύτερο ποσοστό. Ειδικά στις παλιές τσόντες της δεκαετίας ’80 που τα διαλογικά μέρη ήταν πιο λυρικά και μεταφορικά, το κομμάτι θα έπαιζε ανετότατα.

5. Δεν θέλω επαφή – Πάνος Κιάμος:  Για τις ανάγκες της ταινίας ο τίτλος θα γινόταν «Δεν θέλω στενή επαφή γ΄τύπου» και θα ήταν ενδεικτική για το σεναριακό κομμάτι.

6. Μέσα σου βρίσκομαι – Μιχάλης Χατζηγιάννης : Μιας και μουσικά δεν του κάθεται τίποτα εδώ και μια τετραετία, ίσως θα έπρεπε να το σκεφτεί σοβαρά να φτιάχνει τίτλους για ταινίες πορνό. Το εν λόγω είναι άμεσο, δωρικό και κατανοητό.

7. Θέλω να με νιώσεις – Νίκος Βέρτης : Θα μπορούσε να είναι το sequel της ταινίας που θα έπαιζε το #5, ως ανταπάντηση θα μπορούσε να πει κάποιος αναλυτής ή ο Δημήτρης Δανίκας, ο οποίος θα έσπαγε τη νόρμα του και αντί για δύο αστεράκια που είναι και το ανώτερο που βάζει σε οτιδήποτε μη animation, και θα της έβαζε (διπλής) 2.5. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωράνε οπαδικά. Από έναν οπαδό της Μαύρης Θύελλας.

8. Μπορεί να μπω μπορεί να βγω – Αντώνης Ρέμος & Μάνος Πυροβολάκης : Εδώ ο ποιητής πατάει πάνω σε μια δημιουργική ασάφεια για να επιτείνει την αγωνία του θεατή. Ναι οκ, πήρες ταινία πορνό, αλλά μην έχεις τίποτα δεδομένο. Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του. Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Όχι, αυτό είναι άσχετο. Ή και σχετικό.

9. Τράβα ρε μάγκα – Ελένη Τσαλιγοπούλου : Είναι η στιγμή που ο θετός γιος παρακολουθεί την stepmom στο μπάνιο, εκείνη τον βλέπει και αφού παθαίνει ένα σοκ, τον ρωτάει τι αισθάνεται. Κοιτάζει το παντελόνι του και του λέει το «Τράβα» για να του δώσει ενθάρρυνση και το «ρε μάγκα» για να του αποβάλλει την αιδώ. «Είσαι μάγκας και δεν δίνεις λογαριασμό τι θα κάνεις» του λέει.

10. Κι άλλο – Έλλη Κοκκίνου : Εδώ υπάρχουν υποπεριπτώσεις. Φαντάσου το κομμάτι αυτό σαν έναν αλγόριθμο πορνοδιαστροφικής φύσεως. Μπορεί να εννοεί το προφανές ότι είναι μια σεξομανής. Αν δεις το δάσος όμως και δεν μείνεις στο δέντρο, βγαίνουν κι άλλα νοήματα. Ο στίχος «Έχω πρόβλημα μεγάλο» σκέτος ίσως αναφέρεται σε κάποιο interracial sex με ένα BBC. Πακέτο με το «δεν μου φτάνεις θέλω κι άλλο» οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα. Ότι μάλλον ο φίλος πρωταγωνιστής προσελήφθη για να γελάει το συνεργείο με την αδαμιαία περιβολή του.