Η Αθηνά στην Κύπρο: Η πρώτη γνωριμία με το σόι του Δώρου (Pics)
Βρείτε μας στο

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι ερωτευμένη με τον Δώρο τόσο πολύ που δεν μπορεί να το κρύψει, αντίθετα μάλιστα, προσπαθεί να το εκδηλώσει ποικιλοτρόπως σε κάθε βήμα και ευκαιρία που της δίνεται. Είτε στο γύρισμα του παιχνιδιού, είτε στα social media, είναι παντού παρούσα να δηλώσει την αγάπη της προς τον Κύπριο παίκτη.

Η 19χρονη που λόγω ηλικίας δεν έχει πολλές εμπειρίες από άντρες, όπως δήλωσε, εγκατέλειψε βάση φημών το σπίτι του Power of Love μαζί με τον Δώρο της και βρίσκονται πλέον έξω, ελεύθερα πιτσουνάκια να χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τις κάμερες, τα κόκκινα δωμάτια και τα δόντια του Σωκράτη, τα οποία όπως και να το κάνεις είναι σκιαχτικά και σε τρομάζουν.

Το ερωτευμένο ζευγαράκι βρήκε την ευκαιρία έξω από το παιχνίδι να δεθεί ακόμα πιο πολύ και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα τους σχέση τους. Όχι, δεν εννοούμε το κοινό προφίλ στο Facebook. Αυτό το έχουν φτιάξει ήδη εκατοντάδες έφηβες Κυπριοπούλες που στο Instagram έχουν δημιουργήσει προφίλ τύπου Dwros_Athina_love4ever και σχολιάζουν οι ίδιες σαν να είναι αυτό το τηλεοπτικό υβρίδιο.

Το επόμενο βήμα στη σχέση των δύο παικτών είναι να γνωρίσουν τα πεθερικά τους. Και όπως θα έκανε ένας τίμιος και παραδοσιακός άντρας όπως είναι ο Δώρος, θα έπαιρνε την καλή του και θα την πήγαινε να γνωρίσει το μελλοντικό της σόι στην Κύπρο. Κι έτσι κι έκανε.

Το Menshouse ταξίδεψε με το ζευγάρι στο νησί της Αφροδίτης και εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικές φωτογραφίες από τη γνωριμία αυτής της 19χρονης μπεμπέκας με τους Κύπριους νέους συγγενείς της. Χαρείτε τες στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

Η Αθηνά στην Κύπρο: Η πρώτη γνωριμία με το σόι του Δώρου (Pics)

Πρώτο πρωινό με την οικογένεια. Λατρεμένες οικογενειακές στιγμές που μένουν αξέχαστες.

 

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
Η Αθηνά στην Κύπρο: Η πρώτη γνωριμία με το σόι του Δώρου (Pics)

Προρτραίτο των προ-προπαππούδων του αγαπημένου της Δώρου. Από αυτούς πήρε τα γονίδια της γοητείας του.

 

Η Αθηνά στην Κύπρο: Η πρώτη γνωριμία με το σόι του Δώρου (Pics)

Ο κλασικός μπάρμπας που στις γιορτές πάει και κάθεται στο τραπέζι των παιδιών και λέει «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία». Εδώ σε βερσιόν 19χρονης Ρωσοπόντιας.

 

Η Αθηνά στην Κύπρο: Η πρώτη γνωριμία με το σόι του Δώρου (Pics)

Στο εφηβικό δωμάτιο του Δώρου. Στον τοίχο η αφίσα της αγαπημένης του Μαντόνα. Διακρίνουμε και την αγαπημένη του γατούλα.