Γιατί το 2016 ήταν η καλύτερη και πιο παρεξηγημένη χρονιά ever!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Γιατί το 2016 ήταν η καλύτερη και πιο παρεξηγημένη χρονιά ever!

Το 2016 είναι πιο παρεξηγημένο και απ’ τον Λουκ Στιλ! Αποδεικνύουμε με ντοκουμέντα ότι ήταν μια υπέροχη χρονιά…

Έχει ξεπαστρέψει τη μισή Showbiz! Έχει χωρίσει την άλλη μισή. Έφερε μνημόνια, νέα μέτρα, χιόνια, καταστροφές, τζακ ποτ στο Τζόκερ. Και όμως εμείς έχουμε τις αποδείξεις ότι το 2016 δεν ήταν τόσο άσχημο, όσο πιστεύουν όλοι…

Για την ακρίβεια, ήταν μια καταπληκτική χρονιά. 4 συντάκτες του menshouse (με το πιστόλι στον κρόταφο) λίγες μέρες πριν μας εγκαταλείψει αυτή η τόσο καλή χρονιά, εξηγούν γιατί το 2016 ήταν απίστευτα καλό μαζί τους:

Βαγγέλης Χαντζής

Το 2016 είναι η υπεροχότερη υπέροχη χρονιά από όλες τις υπέροχες χρονιές του κόσμου γιατί χάσαμε πάρα πολλούς διάσημους καλλιτέχνες και σελέμπριτις. Ο θάνατός τους οδήγησε σε πανικό από σοσιαλμιντικά RIP και θρήνους, ανεβάσματα γνωστών τραγουδιών τους, φωτογραφιών τους, σκηνών από ταινίες τους και όλοι μαζί στα σχόλια πατούσαμε το θλιμμένο εμότικον με το δάκρυ να τρέχει στο κίτρινο μάγουλο του.

Tόση θλίψη σε στάτους χρόνια είχαμε να δούμε. Και όπως γνωρίζουμε όλοι η θλίψη μας φέρνει πιο κοντά. Αγκαλιασμένοι κλαίγαμε τον μακαρίτη, του κάναμε το διαδικτυακό του μνημόσυνο και όποιος δεν σεβόταν τον βάζαμε στη θέση του.

Μακάρι τον 1,5 μήνα που μένει για να φύγει το υπέροχο 2016 να χάσουμε και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες για να ζήσουμε αντίστοιχες μαζώξεις κάτω από τα στάτους γνωστών ρεϊστινπισάδων.

ramsey

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Στέργιος Πουλερές

Όλος ο πλανήτης θεωρεί το 2016 την χειρότερη χρονιά που υπήρξε μετά το 2000 αλλά ο Μάκης θέλει να υποστηρίξουμε το αντίθετο. Προσπάθησα αρκετά και το μόνο πράγμα που θεωρώ ότι κάνει το 2016 ένα πολύ καλό έτος είναι ότι φτάνουμε στο τέλος του και είμαστε ακόμα ζωντανοί και αρτιμελείς για να μπορούμε να γράψουμε ότι το 2016 ήταν σούπερ ουάου. Το μη χείρον βέλτιστον άλλωστε.

baboulas

Θείος Λάρι

Φυσικά και ήταν γαματη (βάλε εσύ όπου θες το τόνο) χρονιά το 2016, ένεκα του οτί εσυνέβηκαν γεγονότα κοσμοϊστορικά τα οποία εσείς τα κουτορνίθια θα τα αντιληφτείτε μετά από αιώνες. Τι αιώνες; Δεκαετίες και βάλε… Καταρχάς, είχαμε στην Ελλάδα τη βίζιτα του πιο ισκυρού ανδρός του πλανήτη. Δεν μιλώ βέβαια για τον Ομπάμα, αλλά για τον Μπουράκ του Καρασεβντά ή Ράιαν Γκόσλιν των Σελτζούκων, που ήρθε για να συνεχίσει στον τόπο ότι εκάνανε κι οι προγόνοι του, επίθεση φιλίας δηλαδής.

Δεύτερο, κατά τη διάρκεια του έτους είχαμε το χωρισμό-βόμπα που τάραξε τα νερά τση σόου μπιζ. Ποιοι Μπραντζελίνοι και κουραφέξαλα τώρα, Στους Σκορδαλιάγκες είναι όλα τα λεφτά (στο λαϊκό, πάει να πει, όπως λέει και η διαφήμιση). Μιλάμε για σκηνικά τόσο σημαντικά που αναγκαστικά περιορίζουνε την εκλογή Τραμπ στη τιμητική τρίτη θέση. Δύσκολο το έργο του 2017 που έρχεται σαν Καλάθης που πρέπει να καλύψει το κενό που αφήνει ο Διαμαντίδης. Αν και υπάρχει τρόπος για να τα καταφέρει ή ακόμα και να το ξεπεράσει.

Πώς; Μα με το να παντρευτεί -με κουμπάρο τον Μπουράκ- ο Τραμπ τη Φαίη (μην πείτε απίθανο, θα εκτεθείτε) και να βγει ο Λιάγκας (που κάποτε είχε κατέβει για βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρσα) πρόεδρος τση Αμερικής…

liagkas

Όλγα Παρθενέα – Γεωργάτσου

Γιατί το delete έγινε το αγαπημένο μου κουμπί. Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είδαν την πόρτα της εξόδου κακές συνήθειες, ανησυχίες, άνθρωποι. Και το χάρηκα πολύ. Για να είμαστε και λίγο πιο κυνικοί βέβαια, το γεγονός πως επιβιώσαμε τη χρονιά που είδαμε ό,τι κακό μπορούσε να συμβεί να συμβαίνει, είναι από μόνο του μία νίκη. 2016, ειλικρινά μας έκανες να νιώθουμε σαν το Βουνό του Game of Thrones. Φύγε όμως ε! Ό,τι μάθαμε, μάθαμε.

vouno