κύπελλα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

5 ακόμα κούπες που προλαβαίνει να πάρει η ΑΕΚ πριν από το 2019 (Pics & Vid)

Αυτή είναι η χρονιά της και πρέπει να γεμίσει την τροπαιοθήκη της.

Διανύουμε τη χρονιά της ΑΕΚ αναμφισβήτητα. Συλλογικά, σε ομαδικό επίπεδο, έχει ήδη κατακτήσει τρεις σπουδαίους τίτλους σε δυο δημοφιλή στην Ελλάδα αθλήματα και ακόμα η σεζόν έχει συνέχεια. Θα δικδικήσει τουλάχιστον άλλους δύο τις επόμενες ημέρες και μπορεί να κλείσει με την μεγαλύτερη συλλογή τροπαίων σε μία σεζόν σ’ αυτά τα δύο αθλήματα.

Είναι η χρονιά που γεννούν και τα κοκόρια της και δε θα κάτσουμε να συγκρίνουμε τα μεγέθη του Κυπέλλου Ελλάδος και του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ σε σχέση με την Εuroleague ή το Europa Cup στο ποδόσφαιρο. Για την ΑΕΚ και κάθε σύλλογο το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Και η ΑΕΚ φέτος κέρδισε και σκοπεύει να κερδίσει και άλλα.

Στα social media αυτό το comeback της στους τίτλους σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, εμάς όμως μας νοιάζει η σουρεαλιστική πλευρά. Αυτή που γράφτηκε από πολλούς, ότι η ΑΕΚ ακόμα και στη Eurovision να συμμετείχε φέτος θα το σήκωνε. Είναι τέτοια η φόρα που έχει πάρει άραγε; Είναι η σύμπτωση να έχει γίνει την ίδια περίοδο σε δυο μεγάλα αλλά τελείως ξεχωριστά τμήματα, τόσο καλή δουλειά; Και αν έπαιρνε και τη Eurovision γιατί να σταματούσε εκεί;

Γιατί να μην διεκδικήσει και να πάρει ακόμα περισσότερους τίτλους; Kύπελλα και τρόπαια, που μέχρι το 2019 που θα μπει το νέο έτος, θα τις έχουν γεμίσει την τροπαιοθήκη.

Εμείς κάτσαμε και σκεφτήκαμε 5 κύπελλα-τρόπαια που προλαβαίνει να σηκώσει η ΑΕΚ στη χρονιά που διανύουμε. Πέντε τίτλους που θα ξαναβγάλουν τους ΑΕΚτζήδες στον δρόμο να πανηγυρίσουν και να τραγουδήσουν «εμπρός ΑΕΤ δικέφαλε».

Survivor 2018

Ποιος Ντάνος πέρυσι και ποιος Φραουλίτσας ή Δαλάκα φέτος; Για δαλάκες μας περάσατε; Στέλνεις Ανέστη και τα χέρια δαγκάνες του να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στον Άγιο Δομήνικο και σου φέρνει το κύπελλο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

5 ακόμα κούπες που προλαβαίνει να πάρει η ΑΕΚ πριν από το 2019 (Pics & Vid)

 

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Πρωτάθλημα F1

H ΑΕΚ κατεβάζει μονοθέσιο και το σηκώνει μέσα στις πίστες του καλύτερου πρωταθλήματος αγώνων αυτοκινήτου του κόσμου. Δε μας νοιάζει καν ποιος θα οδηγεί. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Γιάννης Βούρος, ένας τυχαίος οικοδόμος που ρίχνει μπετά στο νέο γήπεδο; Δεν έχει σημασία.

5 ακόμα κούπες που προλαβαίνει να πάρει η ΑΕΚ πριν από το 2019 (Pics & Vid)

Το Κύπελλο Της Φωτιάς – Κουίντιτς

Ό,τι αγώνες και έπαθλα και αν διοργανώσει το Χόγκουαρτς φέτος θα έχουν συμμετέχουσα και σίγουρη νικήτρια την ΑΕΚ. Ο Λάζαρος κουβαλάει την σκούπα του και με αυτό το μαλλί διδάσκει στον Χάρι Πότερ μπαλίτσα και κερδίζει το τρόπαιο του παιχνιδιού Κουίντιτς. Την ίδια ώρα ο Λιβάγια κατακτά το Κύπελλο της Φωτιάς με το σύνθημα «κάνει μάγια η π#$τσα του Λιβάγια» να δονεί τις εξέδρες της σχολής των Μάγων.

5 ακόμα κούπες που προλαβαίνει να πάρει η ΑΕΚ πριν από το 2019 (Pics & Vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο της Ζουγκλας

Θυμάστε την περίφημη διαφήμιση σοκολατούχων δημητριακών; Ε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο της ζούγκλας αυτό το καλοκαίρι το σηκώνουν αεκτζήδικα χέρια. Του Χάγκα, της μασκότ που θα κάνει τα παιδάκια να μην ξαναπλησιάσουν ποτέ δημητριακά. Ή και ζωάκια γενικότερα. Και το κύπελλο με ανατροπή.

Καλύτερος Μπαμπάς

Eντάξει δε θέλουμε να προκαλέσουμε και να πούμε ότι η ΑΕΚ φέτος είναι ο μπαμπάς όλων αλλά είναι σίγουρο ότι μία κούπα Best Dad Ever προλαβαίνει να τη σηκώσει φέτος. Ειδικά αν στείλει Ντράγκαν Σάκοτα.

5 ακόμα κούπες που προλαβαίνει να πάρει η ΑΕΚ πριν από το 2019 (Pics & Vid)