5 ακόμα κούπες που προλαβαίνει να πάρει η ΑΕΚ πριν από το 2019 (Pics & Vid)

Αυτή είναι η χρονιά της και πρέπει να γεμίσει την τροπαιοθήκη της.
κύπελλα
8 Μαΐου 2018 | 19:05

Διανύουμε τη χρονιά της ΑΕΚ αναμφισβήτητα. Συλλογικά, σε ομαδικό επίπεδο, έχει ήδη κατακτήσει τρεις σπουδαίους τίτλους σε δυο δημοφιλή στην Ελλάδα αθλήματα και ακόμα η σεζόν έχει συνέχεια. Θα δικδικήσει τουλάχιστον άλλους δύο τις επόμενες ημέρες και μπορεί να κλείσει με την μεγαλύτερη συλλογή τροπαίων σε μία σεζόν σ’ αυτά τα δύο αθλήματα.

Είναι η χρονιά που γεννούν και τα κοκόρια της και δε θα κάτσουμε να συγκρίνουμε τα μεγέθη του Κυπέλλου Ελλάδος και του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ σε σχέση με την Εuroleague ή το Europa Cup στο ποδόσφαιρο. Για την ΑΕΚ και κάθε σύλλογο το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Και η ΑΕΚ φέτος κέρδισε και σκοπεύει να κερδίσει και άλλα.

Στα social media αυτό το comeback της στους τίτλους σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, εμάς όμως μας νοιάζει η σουρεαλιστική πλευρά. Αυτή που γράφτηκε από πολλούς, ότι η ΑΕΚ ακόμα και στη Eurovision να συμμετείχε φέτος θα το σήκωνε. Είναι τέτοια η φόρα που έχει πάρει άραγε; Είναι η σύμπτωση να έχει γίνει την ίδια περίοδο σε δυο μεγάλα αλλά τελείως ξεχωριστά τμήματα, τόσο καλή δουλειά; Και αν έπαιρνε και τη Eurovision γιατί να σταματούσε εκεί;

Γιατί να μην διεκδικήσει και να πάρει ακόμα περισσότερους τίτλους; Kύπελλα και τρόπαια, που μέχρι το 2019 που θα μπει το νέο έτος, θα τις έχουν γεμίσει την τροπαιοθήκη.

Εμείς κάτσαμε και σκεφτήκαμε 5 κύπελλα-τρόπαια που προλαβαίνει να σηκώσει η ΑΕΚ στη χρονιά που διανύουμε. Πέντε τίτλους που θα ξαναβγάλουν τους ΑΕΚτζήδες στον δρόμο να πανηγυρίσουν και να τραγουδήσουν «εμπρός ΑΕΤ δικέφαλε».

Survivor 2018

Ποιος Ντάνος πέρυσι και ποιος Φραουλίτσας ή Δαλάκα φέτος; Για δαλάκες μας περάσατε; Στέλνεις Ανέστη και τα χέρια δαγκάνες του να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στον Άγιο Δομήνικο και σου φέρνει το κύπελλο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

 

Πρωτάθλημα F1

H ΑΕΚ κατεβάζει μονοθέσιο και το σηκώνει μέσα στις πίστες του καλύτερου πρωταθλήματος αγώνων αυτοκινήτου του κόσμου. Δε μας νοιάζει καν ποιος θα οδηγεί. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Γιάννης Βούρος, ένας τυχαίος οικοδόμος που ρίχνει μπετά στο νέο γήπεδο; Δεν έχει σημασία.

Το Κύπελλο Της Φωτιάς – Κουίντιτς

Ό,τι αγώνες και έπαθλα και αν διοργανώσει το Χόγκουαρτς φέτος θα έχουν συμμετέχουσα και σίγουρη νικήτρια την ΑΕΚ. Ο Λάζαρος κουβαλάει την σκούπα του και με αυτό το μαλλί διδάσκει στον Χάρι Πότερ μπαλίτσα και κερδίζει το τρόπαιο του παιχνιδιού Κουίντιτς. Την ίδια ώρα ο Λιβάγια κατακτά το Κύπελλο της Φωτιάς με το σύνθημα «κάνει μάγια η π#$τσα του Λιβάγια» να δονεί τις εξέδρες της σχολής των Μάγων.

Παγκόσμιο Κύπελλο της Ζουγκλας

Θυμάστε την περίφημη διαφήμιση σοκολατούχων δημητριακών; Ε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο της ζούγκλας αυτό το καλοκαίρι το σηκώνουν αεκτζήδικα χέρια. Του Χάγκα, της μασκότ που θα κάνει τα παιδάκια να μην ξαναπλησιάσουν ποτέ δημητριακά. Ή και ζωάκια γενικότερα. Και το κύπελλο με ανατροπή.

Καλύτερος Μπαμπάς

Eντάξει δε θέλουμε να προκαλέσουμε και να πούμε ότι η ΑΕΚ φέτος είναι ο μπαμπάς όλων αλλά είναι σίγουρο ότι μία κούπα Best Dad Ever προλαβαίνει να τη σηκώσει φέτος. Ειδικά αν στείλει Ντράγκαν Σάκοτα.

 

 

 

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved