ΑΝΤ1
Βρείτε μας στο

Ίσως να κάνουμε λάθος. Ίσως και όχι. Ίσως και τα δύο μαζί. Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσουμε όλοι μας ότι έχουμε δει πλήθος σκουπιδιών στην ελληνική τηλεόραση. Και ο ΑΝΤ1 είναι στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή, μιας και έχει το κορυφαίο των τελευταίων ετών. Το Game of Love μονοπωλεί τις συζητήσεις, αλλά όχι για καλό λόγο. Το μόνο που το σώζει είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό ξεκίνησε από το Survivor, πήγε στο My Style Rocks, μετά στο Power of Love. Υπήρξε δηλαδή μια σταδιακή προσαρμογή στην τρασίλα. Μια τρασίλα που επειδή είναι η μοναδική παραγωγή στα κανάλια, φαίνεται ακόμα περισσότερο.

Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν είναι το χειρότερο που έχουμε δει. Σίγουρα πάντως ο ΑΝΤ1 έχει στο παρελθόν του προγράμματα που μπορεί να κέρδιζαν στα σημεία το Game of Love. Από τα 5 που θα δεις, είναι 2 που δεν υπάρχει αντικειμενικός κριτής να πει αν είναι χειρότερα ή όχι.

Επιτέλους Μαζί

Για τον Αντρέα Μικρούτσικο τα λέγαμε και τις προάλλες εδώ. Το Επιτέλους Μαζί ήταν ο πρόδρομος του Από Καρδιάς. Σε μια εποχή εμβρυακή για την ιδιωτική τηλεόραση, τότε που κανείς δεν ήξερε σε τι θα εξελιχθεί, ο Αντρέας εισήγαγε την κυριαρχία του trash tv.

Άντρες Έτοιμοι για Όλα

Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι το Άντρες Έτοιμοι για Όλα ήταν το Game of Love της εποχής του. Απλώς ήταν μόνο με άντρες. Για να μην λένε οι γυναίκες ότι η τηλεόραση παρουσιάζει μόνο αυτές σαν κρέας. Ο Αντρέας Μικρούτσικος τους έριχνε στην πισίνα λες και αμολούσε καλούμπα. Γαμπροπάζαρο.

Fear Factor

Μόνο και μόνο ότι το ΕΣΡ επέβαλλε τη διακοπή της προβολής του στον ΑΝΤ1 τα λέει όλα. Σε μια περίοδο που η τηλεόραση ήταν ΠΑΣΟΚάρα και πακτωλός χρημάτων, το κανάλι του Αμαρουσίου έφερε το εξ Αμερικής πρότζεκτ και το διατήρησε όσο πιο ατόφιο μπορούσε. Ούτε βίντεο δεν υπάρχει διαθέσιμο από το πρόγραμμα που έκατσε δύσπεπτα στο στομάχι του τηλεθεατή.

The Real Housewives of Athens

Όλα τα ‘χε η Μαργιορή, ο φερετζές της έλειπε. Γιατί σε μια Ελλάδα της κρίσης, στην καρδιά της για την ακρίβεια, το 2011, αυτό που είχε ανάγκη ο τηλεθεατής είναι να δει την γκλαμουράτη ζωή 5 γυναικών που κατοικούσαν σε ροζ συννεφάκια. Ορθούλα Παπαδάκου, Ιωάννα Σουλιώτη, Χριστίνα Παππά, Ανίτα Ναθαναήλ, μια Τζο Τόγκου ενώθηκαν για να μας λένε ατάκες όπως «τα πολλά λεφτά φέρνουν την ευτυχία». Το Game of Love μπροστά σε αυτό μοιάζει εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα. Πάντως είχε και διεθνή ανταπόκριση το πρόγραμμα, αφού μέχρι και στο Buzzfeed έφτασε η χάρη μας.

Η Στιγμή της Αλήθειας

Η τηλεοπτική σύσταση της Ευγενίας Μανωλίδου στην ελληνική τηλεόραση. Υποπίπτοντας όπως και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί στον πειρασμό μεταλαμπάδευσης των πιο σκουπιδιών – προγραμμάτων που προβάλλονται στο εξωτερικό – να ‘ ναι καλά η Endemol – δεν είχε κανένα πρόβλημα να εκθέσει ανθρώπους περισσότερο και απ΄ότι ο Μικρούτσικος στο Επιτέλους Μαζί. Και έβρισκε πολλούς πρόθυμους.

5 εκπομπές του ΑΝΤ1 που κοντράρουν άνετα το Game of Love
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ