Αποκλειστικές φωτογραφίες: Η μυθική υποδοχή του νέου πρωθυπουργού της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ από... τις Ελληνίδες!
Βρείτε μας στο

Ο Πέδρο Σάντσεθ ορκίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νέος Πρωθυπουργός της Ισπανίας αλλά στην Ελλάδα εδώ και δύο μέρες που βγήκε η είδηση της πρωθυπουργίας του συνοδεία της φωτογραφίας του ξέσπασε μία μαζική έξαρση μίας ασθένειας που μεταδίδεται αποκλειστικά μεταξύ των γυναικών.

Ο Ισπανός πολιτικός είναι τόσο γοητευτικός και όμορφος που στα μάτια των Ελληνίδων των social media χαρακτηρίστηκε από λουκουμάκι ως επίγειος Θεός.

Άλλες με βαλίτσες έτοιμες να μεταναστεύσουν στην Ισπανία και άλλες με δόκανα για αρκούδες να στήνουν παγίδες όπου υπάρχει περίπτωση να περάσει αν έρθει ποτέ στην Ελλάδα, οι χρήστριες του Facebook και του Twitter ήταν απόλυτα ψύχραιμες στον σχολιασμό των φωτογραφιών του.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο όρος «γύπας» υπάρχει μόνο για τους άντρες αφού οι γυναίκες άνετα μπορούν να αποφύγουν, όπως μας έδειξε το παράδειγμα του Πέδρο, να μετατραπούν σε όρνεα στη θέα και μόνο ενός όμορφου άνδρα, που τυγχάνει να είναι και ισχυρός.

Ο Πέδρο Σάντσεθ απόκτησε σε μία μέρα τις δικές του Ρουβίτσες και δεν είναι και μπορούμε να παραδεχτούμε ότι και εμείς θα του καθόμασταν έτσι όπως τον βλέπουμε σοβαροί να ‘μαστε έχει το πακέτο να γοητεύσει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων που δηλώνουν κατά τα άλλα ότι το χιούμορ, η προσωπικότητα και η κοιλίτσα είναι γοητεία.

Πώς όμως θα υποδέχονταν οι Ελληνίδες τον Πέδρο αν αυτός ερχόταν στην Ελλάδα;

Μία ερώτηση που έχει βάση αφού κάποια στιγμή είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα τέτοιο ταξίδι.

Το Menshouse έψαξε, βρήκε και παρουσιάζει αποκλειστικές μελλοντικές φωτογραφίες από την υποδοχή που θα ετοιμάσουν οι Ελληνίδες στον Πέδρο Σάντσεθ, τον Πέδρο τους.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Μπόνους την ώρα της προετοιμασίας των Ελληνίδων για την υποδοχή του Πέδρο: