Η Κέλλυ απ' το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» έφτασε 46 και σήμερα θα την ερωτευόσουν επί 10 (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Η Κέλλυ απ’ το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» έφτασε 46 και σήμερα θα την ερωτευόσουν επί 10 (Pics)

Τη γνωρίσαμε στα 18 της και δεν υπήρξε αρσενικό που δεν την ερωτεύτηκε.
Menshouse Team

Η Κέλλυ Τέιλορ του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» είναι ίσως το κορίτσι που έχουμε να θυμόμαστε πιο έντονα από τις νεανικές σειρές των ’90s.

Ιδιαίτερος χαρακτήρας, μεγαλωμένη σε προβληματική οικογένεια, με τις εξαρτήσεις να έχουν σημαδέψει τη ζωή της, την είδαμε να περνά πιο δύσκολα από κάθε άλλο πρωταγωνιστή της θρυλικής σειράς των παιδικών και νεανικών μας χρόνων. Αυτό βέβαια δεν μας εμπόδισε να την ερωτευτούμε.

Κάθε άλλο. Η Τζένι Γκαρθ υπήρξε μία από τις ωραιότερες γυναίκες της δεκαετίας, με τη γοητεία της να εξακολουθεί να υφίσταται και να κάνει το κοινό να παραδέχεται πως ακόμα και στα 46 της χρόνια, η τηλεοπτική Κέλλυ είναι… το κάτι άλλο.

Εδώ που τα λέμε δεν άλλαξαν και πολλά.

Το μαλλί παρέμεινε ξανθό, το κορμί αψεγάδιαστο και το χαρακτηριστικό της βλέμμα δίνει την αίσθηση πως δεν πέρασε μια μέρα από τη στιγμή που το «Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς» έριξε αυλαία. Το κορίτσι αυτό είναι σα να μην έφυγε ποτέ.

Γιατί την Κέλλυ, τότε την ερωτεύτηκες. Σήμερα θα την αγαπήσεις.

 

 

Η Κέλλυ απ' το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» έφτασε 46 και σήμερα θα την ερωτευόσουν επί 10 (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μπάνιο και ταβέρνα σε τιμές προηγούμενης δεκαετίας: Η παραλία που γυρίστηκε το θρυλικό «Κάμπινγκ» της ΕΡΤ