Οι τιμές στο κυλικείο ενός επιβατηγού πλοίου (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Οι τιμές στο κυλικείο ενός επιβατηγού πλοίου (Pics)

Λίγο τσιμπημένες θα είναι και φέτος οι τιμές στα πλοία.

Μπήκε ο Αύγουστος και τα μπάνια του λαού έρχονται επισήμως σε τούτη την περίοδο του καλοκαιριού που και οι πιο μεγάλοι εχθροί των διακοπών θα μπουν σε ένα πλοίο να πεταχτούν σε κάποιο από τα εκατοντάδες νησιά – προορισμούς της Ελλάδας. Αρκετοί θα πάνε με αεροπλάνα στους προορισμούς τους αλλά δραματικά περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν τα πλοία της γραμμής για λόγους οικονομίας. Ναι, καλά διαβάσατε. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Στα ταξίδια αυτά μπορεί να μην πάρουν όλοι καμπίνα. Μπορεί να μην επισκεφτούν το εστιατόριο ή την ντισκοτέκ του πλοίου. Αλήθεια, παρένθεση, γιατί τις λένε ακόμα ντίσκο; Ίσως γιατί όταν ναυπηγήθηκαν τα ελληνικά πλοία νούμερο 1 στα τσαρτς ήταν η Ντόνα Σάμερ. Κλείνει η παρένθεση και επιστρέφουμε στο δια ταύτα. Μπορεί να επιλέξεις να μην κάνεις πολλά πράγματα μέσα στο πλοίο για να εξοικονομήσεις χρήματα. Ένα όμως δεν μπορείς να αποφύγεις. Το κυλικείο του πλοίου.

Το μέρος αυτό που θέλεις δε θέλεις θα αναγκαστείς να επισκεφτείς όσο προετοιμασμένος και να είσαι. Κάτι να φας, κάτι να πιεις, να δροσιστείς, να ξεδιψάσεις, να κορέσεις την πείνα σου ή κάτι για να μείνεις ξύπνιος. Για όποιο λόγο και να χρειαστεί να περάσεις το πιο σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος γι’ αυτό που θα συναντήσεις. Τον τιμοκατάλογο του πλοίου.

Έναν κατάλογο που για πολλούς θυμίζει φαρμακείο, Μία βιτρίνα αξίας εφάμιλλης ενός κοσμηματοπωλείου. Η φράση «καραβίσιος καφές» όλοι ξέρουμε ότι δεν αναφέρεται στην ποίοτητα του προϊόντος. Αλλά στο πόσο βαθειά θα βάλεις το χέρι στην τσέπη για να τον πληρώσεις.

Όλοι αγωνιούμε για να δούμε τις νέες τιμές των κυλικείων των πλοίων φέτος, μετά την φοροεπιδρομή της τελευταίας χρονιάς αλλά και τις εγγυήσεις για πλαφόν σε πολλά προϊόντα, οι οποίες τις περισσότερες φορές μένουν απλά ως υποσχέσεις.

Το Menshouse μπήκε σε ένα από τα πλοία της γραμμής και έκανε το καθήκον του. Έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει τον τιμοκατάλογο των κυριότερων είδων προς πώληση σε κυλικείο ελληνικού πλοίου.

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία του κάθε προϊόντος και θα σας αποκαλυφθεί η τιμή του στο κυλικείο του πλοίου

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά