σχόλια
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τα σχόλια κάτω από το στάτους του Τσιτσιπά μετά την ήττα στον τελικό (Pic)

Ο Έλληνας τενίστας δεν τα κατάφερε. Τα κατάφεραν όμως οι σχολιαστές του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθήλωσε τους Έλληνες στον τελικό του Τορόντο με τον Ναδάλ δεν κατάφερε όμως να κερδίσει τον αντίπαλό του. Λύγισε μπροστά στην κλάση του Ισπανού, έχασε 2-0 στα σετ αλλά όλοι κατάλαβαν ότι αυτή ήταν μία ήττα – ξεκίνημα της μεγάλης καριέρας που θα ακολουθήσει. Τον αγώνα παρακολούθησαν για πρώτη φορά και μη φίλαθλοι του αθλήματος κάνοντας, έστω και για μία βραδιά, το τένις το εθνικό μας σπορ.

Ο 20χρονος τενίστας θέλησε να γράψει λίγα λόγια μετά την ήττα – μάθημα από τον σπουδαίο αντίπαλό του και θρύλο των κορτ.

Όπως ήταν φυσικό, μετά από κάθε τέτοια δημόσια ανάρτηση, ενός ανθρώπου το όνομα του οποίου συζητούσε για μέρες ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα, πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να σχολιάσουν το στάτους του πρωταθλητή μας.

Ο καθένας με τον τρόπο του θέλησε να απαντήσει, να συμπληρώσει ή και να γράψει απλά αυτά που ένιωθε κάτω από το στάτους του Στέφανου.

Το Menshouse ήταν παρόν στην ακολουθία σχολίων κάτω από το στάτους του Τσιτσιπά και σας μεταφέρει τα πρώτα και ίσως σπουδαιότερα εξ’ αυτών.

Αυτά είναι τα σχόλια στο στάτους του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την ήττα στον τελικό του Τορόντο

 

Τα σχόλια κάτω από το στάτους του Τσιτσιπά μετά την ήττα στον τελικό (Pic)

Τα σχόλια κάτω από το στάτους του Τσιτσιπά μετά την ήττα στον τελικό (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ