Τα 5 νέα μαθήματα που προσθέτει στη διδασκαλία η κυβέρνηση για να κάνει τους μαθητές κομμουνιστές
Βρείτε μας στο

Σε μία σημαντική αποκάλυψη για το μέλλον των παιδιών μας προχώρησε, σε παρουσία του σε τηλεοπτικό πάνελ παρότι δεν το συνηθίζει, ο σπουδαίος πολιτικός και αξιοζήλευτος τηλεβιβλιοπώλης αλλά και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Άδωνις Σπυρίδων Γεωργιάδης.

Ο πάντα ψύχραιμος και μετρημένος στις απόψεις του άνδρας, σχολιάζοντας την μελλούμενη αλλαγή και αντικατάσταση στο σχολικό πρόγραμμα των Λατινικών από το μάθημα της Κοινωνιολογίας, δε δίστασε να εκφράσει μία άκρως επιστημονική άποψη στηριζόμενος σε μία έρευνα που έβγαλε από την κοιλιά του.

«Αυτά (τα Λατινικά) πάτε και τα αντικαθιστάτε με την Κοινωνιολογία. Δηλαδή με ένα μάθημα απλώς για να κάνουν τα παιδιά αριστερά», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας γνωστή για συμπαντική αλήθεια που κανείς δε γνώρισε μέχρι χτες.

Φυσικά, ο προσωπικός φίλος του Αριστείδη Παττακού και του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ήταν αρκούντως προσεκτικός και φίλτραρε τις εκφράσεις του χρησιμοποιώντας τη λέξη «αριστερός». Στην πραγματικότητα ξέρουμε ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει τη λέξη κομμουνιστής ή κομμούνι, απλά δεν υπήρχε αρκετό φρέσκο νερό στο στούντιο για να κάνει μετά γαργάρες και να φτύσει.

Η αποκάλυψη αυτή έφερε ένα τσουνάμι σχολίων και αντιδράσεων στα social media, κάτι αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς τη σοβαρότητα του ανδρός που την εξέφρασε. Η Κοινωνιολογία σε κάνει αριστερό και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ΚΑΙ οι ΑΝΕΛ, που ξέχασε ο αντιπρόεδρος ότι συγκυβερνούν, θα τη χρησιμοποιήσουν δια να μετατρέψουν τα παιδιά μας σε κομμουνιστάς.

O γεμάτος σύνεση λόγος του Αδώνιδος, χωρίς το νανογιλέκο του εκείνο το απόγευμα, θύμισαν τα «εκπαιδευτικά» βίντεο προπαγάνδας που προβάλλονταν σε σχολεία, εναντίον του τέρατος του κομμουνισμού, αλλά και της ομοφυλοφιλίας και όλων των άλλων δεινών που απειλούσαν τον αμερικάνικο τρόπο ζωής και τα παιδιά των Αμερικανών πολιτών.

Η Κοινωνιολογία μόνη της αρκεί να σε κάνει κομμουνιστή;

Φυσικά η Κοινωνιολογία από μόνη της δεν επαρκεί στο να σε κάνει κομμουνιστή αγαπημένε μαθητή που με διαβάζεις με αγωνία για το ιδεολογικό σου μέλλον. Η κυβέρνηση δε θα σε αφήσει μόνο με αυτό το μάθημα – εφόδιο στο κατρακύλισμά σου στον κομμουνισμό.

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Υπάρχει ολόκληρο σχέδιο και μία σειρά στρατηγικά επιλεγμένων μαθημάτων για να κρεμάσεις το σφυροδρέπανο σε κολιέ στο λαιμό σου.

Εμείς είμαστε εδώ για να αποκαλύψουμε αυτό το πρόγραμμα σπουδών πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης το κάνει σε κάποια από τις επόμενες εκπομπές του με τον συμπαρουσιαστή του και εξίσου σπουδαίο τηλεπωλητή υψηλής τεχνολογίας  και CEO του τεχνολογικού κολοσσού ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ TELECOM CENTER, Θεοδόση Ζερβουδάκη.

Ποια μαθήματα θα προστεθούν για να σε κάνουν κομμουνιστή

Ακολουθεί η λίστα των 5 μαθημάτων που θα σε κάνουν μαθητούδι μου να τρέχεις να βρεις να διαβάσεις «Το Κεφάλαιο» του Μαρξ από το πρωτότυπο

Χειροτεχνία – Καλλιτεχνικά

Τα 5 νέα μαθήματα που προσθέτει στη διδασκαλία η κυβέρνηση για να κάνει τους μαθητές κομμουνιστές

 

Το φαινομενικά αθώο μάθημα των καλλιτεχνικών είναι μία κομμουνιστική παγίδα έτοιμη να μπει σε εφαρμογή από την κυβέρνηση. Τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά να χειρίζονται τα πινέλα, τα χρώματα, τις κόλλες, τα ψαλίδια και εξοικειώνονται με τα μελοντικά πανό του ΠΑΜΕ, τα πλακάτ σε απεργίες και πορείες και φυσικά την αφισοκόλληση. Χειροτεχνία ίσον εισαγωγή στην ΚΝΕ.

 

Αγροτεχνολογία

Τα 5 νέα μαθήματα που προσθέτει στη διδασκαλία η κυβέρνηση για να κάνει τους μαθητές κομμουνιστές

 

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και αυτό πρέπει να μαθαίνεται από το σχολικό θρανίο ακόμα. Σφυριά και δρεπάνια θα γίνουν η προέκταση των χεριών του μαθητή και συνειρμικά θα τα συνδέει με το σφυροδρέπανο σε κόκκινο φόντο. Επιστημονική μέθοδος κομμουνιστοποίησης.

 

Κινέζικα

Τα 5 νέα μαθήματα που προσθέτει στη διδασκαλία η κυβέρνηση για να κάνει τους μαθητές κομμουνιστές

 

Ξέχνα τα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά. Αυτά σε κάνουν δεξιό. Ήρθε η ώρα να μπεις σε εντατικά μαθήματα της Κινεζικής γλώσσας. Και της παραδοσιακής και της σύγχρονης. Μπορεί η σύγχρονη Κίνα και τα αστικά της κέντρα να είναι καπιταλιστικά πρότυπα αλλά η εκμάθηση της γλώσσας τους θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα δια την κομμουνιστοποίηση του ελληνικού μαθητικού δυναμικού.

 

Χορός

Τα 5 νέα μαθήματα που προσθέτει στη διδασκαλία η κυβέρνηση για να κάνει τους μαθητές κομμουνιστές

 

O σωστός κομμουνιστής φαίνεται από τον τρόπο που χορεύει ομαδικά, με χιλιάδες συντρόφους τους γύρω του, με ρομποτικά επαναλαμβανόμενες φιγούρες που δημιουργούν μία ομοιομορφία περιστρεφόμενων σωμάτων και μία παλέτα χρωμάτων που θα μετατρέψει τα παιδιά σε λίγα χρόνια σε αέρινους διαμοιραστές του Οδηγητή, σχεδόν πατώντας στις μύτες των ποδιών τους. Ανερχόμενοι Γιούρι Γκριγκάροβιτς σε φεστιβάλ με τον Παπακωνσταντίνου.

 

Κομμωτική – styling

Τα 5 νέα μαθήματα που προσθέτει στη διδασκαλία η κυβέρνηση για να κάνει τους μαθητές κομμουνιστές

 

Στους νέους διαμορφωμένους χώρους των αμφιθεάτρων των σχολείων τα παιδιά θα μαθαίνουν πώς να φτιάχνουν τζίβες, ράστα, κοτσίδες, πώς να στρίβουν τσιγάρο, να περιποιούνται τα μακριά του μούσια και τι στάμπες Τσε Γκεβάρα θα τυπώνουν στα μαύρα t shirt τους. Ένα My Style Rocks για κομμουνιστές.