247 σημαίνει 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

247 σημαίνει 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα!

Μπορείτε να τσεκάρετε κάλλιστα το ημερολόγιο και θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι πρωταπριλιά…

Το ξέρουμε. Το ξέρουμε. Μοιάζει σχεδόν παράλογο. Πιο εύκολα μπορεί να τετραγωνίσει τον κύκλο ένα παιδί τετάρτης δημοτικού με εμφανή κλίση στα φιλολογικά μαθήματα και με 5 στον έλεγχο στα μαθηματικά, παρά αυτό. Αν μας ζητούσαν να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά πως δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο, θα το βάζαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και ποιος να μας αδικήσει, εδώ που τα λέμε; Άλλες φορές είσαι ανεβασμένος («Στα σύννεφα πετάαααας», θα μπορούσε να προσθέσει κάποιος μουσικόφιλος), άλλες είσαι στα κάτω σου, μερικές δεν έχεις διάθεση και βαριέσαι, ορισμένες, πάλι, δίνεις την αίσθηση πως έχεις πέσει μικρός στη χύτρα με τον ενεργειακό ζωμό και ούτω καθεξής.

Πού ακούστηκε, λοιπόν, να υπάρχει ένα παπούτσι που θα «βαδίζει» μαζί σου 24 ώρες την ημέρα, 7 ώρες την εβδομάδα και, ως εκ τούτου, 365 μέρες το χρόνο (μια μαθηματική πράξη που θα δυσκολευόταν να κάνει, είναι η αλήθεια, ο μαθητής τετάρτης δημοτικού με το 5 στα μαθηματικά);

247 σημαίνει 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα!

Κάποιο που- δεδομένης της σύγχρονης εποχής- θα πρεσβεύει τον, ασυμβίβαστο με το χρόνο, τρόπο ζωής στα στυλ όσων εμπνέουν και εμπνέονται από τη μόδα, τα χρώματα και το προφίλ του σήμερα; Φωτογραφίζω εσένα αναγνώστη, που ψάχνεις ακόμα το πιο hot sneaker της πόλης!

Ελάτε, παραδεχτείτε το φωναχτά: «Δε γίνεται Menshouse, μη μας δουλεύεις!».

Αν, όμως, μιμούμασταν για λίγο τον Αντώνη Ρέμο και σας απαντούσαμε «Κι όμως, γίνεται!»; Αν σας λέγαμε πως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο το οποίο φυσικά και φέρνει η New Balance, σκιαγραφώντας το Street Style του σήμερα.

247 σημαίνει 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα!

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Επιτρέψτε μας ν’ αφήσουμε στην άκρη τους γρίφους που δεν τους λύνει ούτε ο Σέρλοκ Χόλμς και να γίνουμε λίγο πιο σαφείς. Για την ακρίβεια, πολύ πιο σαφείς: Ο λόγος για τη δεύτερη version της ξεχωριστής σειράς του 247. Και το όνομα αυτού: 247v2 Tritium, εμπνευσμένο από το χρώμα του ραδιενεργού τρίτιου, που σχεδόν σφύζει από ενέργεια και δράση.

Αν είστε ένας από τους Independents των μεγαλουπόλεων, εκείνους που διαγράφουν τη δική τους πορεία και όσους εκφράζονται μέσα από τη διαφορετικότητα του χαρακτήρα τους, το 247 αποτελεί ενδυματολογικό μονόδρομο και θα ταιριάξει γάντι με τη δική σας, ξεχωριστή πραγματικότητα.

247 σημαίνει 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα!

Και ξέρετε ποιο είναι το ακόμα καλύτερο; Ποιο θα σας κάνει να θέλετε το 247v2 Tritium περισσότερο κι από ένα ποτήρι παγωμένο νερό μετά από 3ωρη περιπλάνηση στη Σαχάρα, στις 2 το μεσημέρι της 27ης Ιουλίου;

Το μοναδικό του πάτημα. Ανάλαφρο αλλά παράλληλα σταθερό, ενισχυμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία REVlite. Οπότε μπορείς να ξεχάσεις το στερεότυπο ότι τα sneaker έχουν «ξερό» πάτημα. Ναι, τόσο άνετο είναι.  Σχεδιασμένο με πείρα πολλών ετών, αποτελεί ένα άρτιο σύνολο, μέχρι το διχτυωτό τμήμα του 247v2  που εμπλουτίζεται από την τέχνη της κλωστουφαντουργίας, στις λεπτομέρειες του υφάσματος.

247 σημαίνει 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα!

Πυκνό ύφασμα (Engineered Mesh) καλύπτει πλήρως όλο το upper, αποκαλύπτοντας τη εξατομικευμένη εφαρμογή (Bootie Construction), ενώ η πλούσια αίσθηση αφρού στη σόλα, εμπνευσμένη από τα κλασικά σχέδια του παρελθόντος, ολοκληρώνει τις προδιαγραφές ενός πολυμορφικού Sneaker για τις επιταγές του σήμερα και φροντίζει να σε έχει πάντα στον… αφρό.

Φυσικά, το χαρακτηριστικό κολάρο της φτέρνας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κορμού του 247v2.

247 σημαίνει 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα!

Είναι ιδέα μας, λοιπόν, ή έχει αρχίσει να τετραγωνίζει λίγο στις άκρες εκείνος ο δύστροπος κύκλος που λέγαμε στην αρχή; Αυτό που μέχρι πρότινος φάνταζε αδύνατο τώρα είναι απτή πραγματικότητα και έρχεται για ν’ αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά  μας.

247 σημαίνει 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα!

Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος θα πει ότι δε γίνεται να φοράς ένα παπούτσι 24/7, γράψτε τον στα νεότερα των υποδημάτων σας- και, πιο συγκεκριμένα, στα καινούργια σας 247v2 Tritium– και μετά αναγκάστε τον να χαμηλώσει το βλέμμα, μέχρι να προσπεράσει το στήθος, τη λεκάνη, τα μπούτια, τις γάμπες σας και να κοιτάξει λίγο κάτω από τους αστραγάλους.

Ακριβώς εκεί, ναι. Στ’ αγαπημένα σας παπούτσια. Μπορείτε κάλλιστα ν’ απολαμβάνετε το θέαμα του εντυπωσιασμένου του προσώπου, όσο ο ίδιος ψελλίζει ξανά και ξανά δυο λέξεις.

Σσσσς, ησυχία. Ακούστε.

Λέει: «New Balance».

247 σημαίνει 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα!

Μάθε περισσότερα και αναζήτησε καταστήματα εδώ:

Ακολούθησε την New Balance στο Facebook ή στο Instagram