Η αναμονή τελείωσε: Η πρώτη συλλογή της Victoria Beckham από τη Reebok είναι εδώ!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Η αναμονή τελείωσε: Η πρώτη συλλογή της Victoria Beckham από τη Reebok είναι εδώ!

Η μοναδική συλλογή ρούχων που σχεδίασε η Victoria είναι διαθέσιμη
Menshouse Team

Το πρώτο, συναρπαστικό βήμα στη συνεργασία της Reebok με τη Victoria Beckham είναι γεγονός: Η μοναδική συλλογή ρούχων που σχεδίασε η Victoria είναι διαθέσιμη. Με έντονες επιρροές από την κουλτούρα των 90s, η limited-edition συλλογή σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι!

Η Reebok και η Victoria έχουν ένα κοινό πάθος: να κατακτούν διαρκώς νέα όρια. Μαζί, για πρώτη φορά στα χρονικά, παρουσιάζουν μια iconic, unisex σειρά με statement T-shirts, hoodies και κάλτσες που συνδυάζουν την σχεδιαστική κληρονομιά της Reebok με την ξεχωριστή ματιά της Victoria.

Η Victoria εμπνεύστηκε από τη 90s basketball συλλογή της Reebok και τον Shaquille O’Neal, θρύλο του μπάσκετ και έναν από τους πιο επιδραστικούς συνεργάτες του brand. Η ίδια η Victoria και ο Shaq έδωσαν μια πρώτη γεύση από τη συλλογή, τον Απρίλιο αποκαλύπτοντας μοναδικά κομμάτια που ενσωματώνουν στοιχεία από το σχεδιαστικό παρελθόν της Reebok καθώς και τη high-fashion αισθητική της Beckham. Η μοναδική εικόνα του Shaq να «καρφώνει» αναβαθμίζει ρούχα με απλές γραμμές που κινούνται σε μια διαχρονική, μονοχρωματική παλέττα.

«Η συλλογή μου είναι σχεδόν έτοιμη! Το ταξίδι στο χρόνο για εμένα ξεκίνησε όταν επισκέφθηκα τα γραφεία της Reebok στη Βοστώνη, τον περασμένο Νοέμβριο. Όταν σκέφτομαι τη Reebok, μου έρχονται στο μυαλό τα 90s και το μπάσκετ-και αυτόματα σκέφτομαι τον Shaquille. Για εμένα αυτή η συλλογή αποτυπώνει ιδανικά αυτή την εποχή, την κοινή πορεία της Reebok και του Shaq καθώς και στοιχεία από vintage κομμάτια που ανακάλυψα στις παλιότερες συλλογές της Reebok. Η συλλογή είναι unisex ενώ έχει έντονα στοιχεία streetwear», αναφέρει η Victoria.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη για προ-πώληση στο https://www.reebok.com/gr/victoria_beckham

Δείτε στο video που την παρουσίαση της νέας συλλογής:  https://youtu.be/GqVbN7pcCO0

Η αναμονή τελείωσε: Η πρώτη συλλογή της Victoria Beckham από τη Reebok είναι εδώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μπάνιο και ταβέρνα σε τιμές προηγούμενης δεκαετίας: Η παραλία που γυρίστηκε το θρυλικό «Κάμπινγκ» της ΕΡΤ