Τις «ξεφούσκωσαν»: Πώς είναι οι παίκτριες του GNTM μετά την αφαίρεση πλαστικών και προσθετικών (Pics)
Βρείτε μας στο

Τα κορίτσια του GNTM έχουν μπει για τα καλά στον αγώνα για να μεταμορφωθούν σε top μοντέλα και η κάθε δοκιμασία του ριάλιτι παιχνιδιού του Star τους φέρνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους. Στο τέλος όμως όπως και στον Highlander θα μείνει μόνο μία.

Ως τότε όμως όλες τους πρέπει να κάνουν προσωπικές θυσίες, να αφήσουν πίσω τους πράγματα που αγαπούσαν, ακόμα και αν αυτά ανήκουν στην εμφάνισή της.

Στο πρώτο make over ήταν τα μαλλιά τους και στο επόμενο, που ακόμα δεν έχει προβληθεί αλλά γνωρίζουμε από πηγές ότι ισχύει, θα πρέπει να αποχωριστούν κάτι ακόμα πιο χρήσιμο. Τις αισθητικές επεμβάσεις τους, τα καλλυντικά τους, τα φτιασίδια τους, τις ψεύτικες βλεφαρίδες τους, τα πάντα τους.

Έτσι και αλλιώς από την αρχή του παιχνιδιού ο κριτής Δημήτρης Σκουλός είχε καθορίσει τα θέλω της επιτροπής γι’ αυτό που ψάχνουν στο φετινό GNTM στην εξής φράση: «όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές».

Η δοκιμασία λοιπόν αυτή θα επιδείξει τον πραγματικό εαυτό των κοριτσιών, αυτόν που κρύβουν κάτω από πολλά επίπεδα make up, φουσκωμένων με υαλουρονικό χειλιών, σιλικόνες και όλα τα άλλα που ούτε καν ξέρω το όνομά τους, εγώ με Playmobil έπαιζα μικρός.

Εδώ στον φιλόξενο χώρο του Menshouse ψάξαμε και βρήκαμε τις φωτογραφίες των κοριτσιών μετά την ολική του μεταμόρφωση και δε θα διστάσουμε να σας τις δείξουμε. Ακόμα και αν κάποιες είναι αγνώριστες.

Θα δείτε τι κρύβουν όλες αυτές οι κοπέλες που κλείστηκαν σε ένα σπίτι με μερικές δεκάδες ακόμα ανταγωνίστριές τους που μισούν για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα μετά το τέλος του παιχνιδιού και να έχουν τριπλασιάσει τους followers τους στο Instagram και να έχουν γίνει το Greece’ s Next Top Model.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)