11 Live: Το πρώτο διαδραστικό online παιχνίδι γνώσεων με τον Γιάννη Τσαούση (Vid)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

11 Live: Το πρώτο διαδραστικό online παιχνίδι γνώσεων με τον Γιάννη Τσαούση (Vid)

Στο νέο διαδραστικό online παιχνίδι του Menshouse πρωταγωνιστής είσαι εσύ.

Το 11 είναι το νέο διαδραστικό παιχνίδι που έρχεται μέσα από το Menshouse και υπόσχεται μία εντελώς νέα εμπειρία στην online διασκέδαση μέσα από τη νέα φόρμα εκτέλεσης του παινιδιού.

Παρουσιαστής του θα είναι ο Γιάννης Τσαούσης, ένας εκ των δύο παραγωγών της θρυλικής αθλητικής ραδιοφωνικής εκπομπής «Fight Club», ο οποίος μας εξήγησε τα πάντα για το ολοκαίνουριο Online παιχνίδι που θα παρουσιάζει.

Τι είναι το «11 live»;

Το πρώτο διαδραστικό online παιχνίδι γνώσεων στο ελληνόφωνο ίντερνετ. Καιγόμαστε που καιγόμαστε με τα κάθε λογής κουίζ που κάνουμε καθημερινά, είπαμε να μαζευτούμε να το κάνουμε πολλοί μαζί, να έχει και δώρο για τον νικητή, να έχει χάβαλο ρε παιδί μου.

Για πες μας, με λίγα λόγια, πως παίζεται

Μπαίνεις στο menshouse.gr σε μια συγκεκριμένη ώρα που θα γνωρίζεις εκ των προτέρων, εφόσον έχεις δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι. Ξεκινάει το live streaming και σε κάποια φάση εμφανίζονται 10 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, τις οποίες έχεις 3 λεπτά για να απαντήσεις. Στο τέλος του τριλέπτου, όσοι έχουν κάνει 10/10 ετοιμάζονται να παίξουν στην 11η -και τελευταία- ερώτηση για το μεγάλο δώρο της εκπομπής, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να την απαντήσουν για να πάρουν μπόνους πόντους, με σκοπό να αυξήσουν τη βαθμολογία τους. Ε ναι, θα τρέχει και fantasy league ταυτόχρονα, τι είμαστε, τίποτα τελευταίοι;

Εσύ τι ρόλο βαράς σ’ αυτό;

Το παρουσιάζω. Λέμε τώρα. Βασικά οργανώνω τη διαδικασία, δίνω χρόνους, μπερδεύω (και καμιά φορά βοηθάω) τους παίκτες, ανακοινώνω νικητές και τέτοια ωραία. «Your host», που λένε και οι Αμερικανοί.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Και γιατί να μπει κάποιος στον κόπο να ψαχτεί για να παίξει;

Γιατί γουστάρει τα κουίζ, τα παιχνίδια και τον ανταγωνισμό γενικώς. Γιατί στο «11 live» διαγωνίζεσαι live απέναντι σε χιλιάδες άλλους παίκτες, γιατί σε κάθε παιχνίδι ο πιο καλός και γρήγορος θα κερδίζει δώρο, χωρίς κληρώσεις και αναμονές. Γιατί -σε τελική ανάλυση- θα είναι ωραία φάση και είμαι σίγουρος ότι θα περνάμε όλοι μέγκλα.

Ντάξει, ωραίο είναι να χαζεύεις κώλους στο ίνσταγκραμ, αλλά τα παιχνίδια μας φέρνουν πιο κοντά.

ΥΓ Έρχεται σε λίγες μέρες Live στο Menshouse.gr! Προσδεθείτε…