H πρωταθλήτρια έκθεση του κόσμου για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

H πρωταθλήτρια έκθεση του κόσμου για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Επίσημα εγκαίνια στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με σημαντικούς Έλληνες πρωταθλητές...

Tην Πέμπτη 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης «THE CHAMPION» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε συνεργασία με τη SciCo.

Η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, κυρία Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, ο πρέσβης ε.τ. και μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κύριος Ηλίας Κλής και η σύζυγός του κυρία Έρση Κλή, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κύριος Δημήτρης Εφραίμογλου, έκοψαν την κορδέλα μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Παπαλουκά, τον παραολυμπιονίκη του κανόε καγιάκ Ετεοκλή Παύλου, την εκπρόσωπο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, κυρία Αρετή Γουργούλη, καθώς και τον Λάμπρο Παπακώστα, παγκόσμιο πρωταθλητή του άλματος εις ύψος και την Κλέλια Πανταζή, Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής.

Από το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού παρευρέθηκαν οι κυρίες Λουκία Παπαχατζή Μουσά, Δήμητρα Κάτρη Αλεξοπούλου, Φανή Βουγά Μορντώ.

Στα εγκαίνια επίσης παρευρέθηκαν διακεκριμένοι αθλητές και εκπρόσωποι φορέων όπως η Θάλεια Ιακωβίδου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έκανε το πρώτο άλμα σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο επί κοντώ, ο Ανδρέας Τσώνης, πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ και προπονητής κορυφαίων αθλητών του αγωνίσματος, ο Δημήτρης Παπανικολάου, Έλληνας καλαθοσφαιριστής, η Βάσω Στασινού Νικοπολίδη, πρώην αθλήτρια καλαθοσφαίρισης, ο Αντώνης Συκάρης, ο Έλληνας που κατέκτησε το Έβερεστ και πολλοί άλλοι. Επίσης, παρευρέθηκαν αθλητικοί όμιλοι όπως ο Α.Ο. Μινώταυρος Ταύρου, ο Α.Ο. Αίολος Ταύρου, οι Ακαδημίες βόλεϊ κοριτσιών και οι Ακαδημίες υδατοσφαίρισης Α.Ο. Καστέλλας.

Η έκθεση «Τhe Champion» είναι μία ολοκαίνουρια διαδραστική, επιστημονικά σχεδιασμένη έκθεση για τον αθλητισμό, η οποία προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία υψηλής τεχνολογίας, αλλά και μία ψυχαγωγική έξοδογια επισκέπτες όλων των ηλικιών και θα διαρκέσει για 2 ακόμα μήνες.

Οι επισκέπτες, φορώντας ένα ψηφιακό περικάρπιο, έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους σε διάφορες αθλητικές δοκιμασίες από πυγμαχία και ποδόσφαιρο μέχρι ξιφασκία και κωπηλασία περνώντας από τα διάφορα ChampLabs (Σταθμούς του Πρωταθλητή). Το ψηφιακό περικάρπιο υπολογίζει το σκορ τους σε κάθε αγώνισμα και οι επισκέπτες καλούνται να προκαλέσουν σε αναμέτρηση τους φίλους τους, τους συμμαθητές τους, μέλη της οικογένειας τους ή άλλους επισκέπτες! Κατά την έξοδό τους από την έκθεση, μπορούν να δουν τις αναλυτικές επιδόσεις τους σε κάθε άθλημα και σε ποιο άθλημα έχουν κλίση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο λειτουργίας:

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΡΙΤΗ 09:00 – 13:30

ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00 – 13:30

ΠΕΜΠΤΗ 09:00 – 13:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 – 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00 – 16:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 10:00 – 18:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Κανονικές Τιμές:

Ενήλικες: 10€

Παιδιά / Άνεργοι / 65+: 8€

Σχολικό: 7€

Κάθε Παρασκευή γενική είσοδος: 7,50€

Πακέτα εισιτηρίων:

4 ατόμων: 2 ενήλικες + 2 Παιδιά: 32€

4 ατόμων: 1 ενήλικας + 3 Παιδιά: 30€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς-Ομόνοια), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας