Μπουζούκια 2018-2019: Αυτά είναι τα νέα σχήματα που θα σαρώσουν φέτος στη νυχτερινή Αθήνα (Pics)
Βρείτε μας στο

Της Μάρως Καρούση απ’ το Belikeyou

Ως ορθολογιστές και άνθρωποι που στηρίζουν την μοναδικότητα της επιλογής, πάμε να απαντήσουμε επιτέλους σε καυτά ερωτήματα της ύπαρξης μας όπως το εξής: «Είμαι Δίδυμος, πού πρέπει να βγω Σάββατο βράδυ; (καλά εσύ συγκεκριμένα μπορείς να πας όπου θες και να περάσεις και τέλεια)».

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι η ιδανική επιλογή για όλα τα ζώδια και ποια είναι, φυσικά, τα βασικά χαρακτηριστικά τους, μόλις τους πετύχεις σε ένα νυχτερινό μαγαζί. 

Λέων & Ζυγός 

Αρχικά, φήμες λένε πως αυτά τα δύο ζώδια, ζουν για να διασκεδάζουν και να τραβούν κατ’ επέκταση τα βλέμματα πάνω τους.

Θα επιλέξουν τα πιο πολυσύχναστα μέρη, νυχτερινά μαγαζιά που έχουν καθιερωθεί ως απόλυτα hotspots (aka θα βγάλουν ασυζητητί μια φωτογραφία στα μπλε leds του BOX Athens), θα βγουν αποκλειστικά σε μέρη που είναι ήδη εξαιρετικά γνωστά, χορεύοντας σαν να περνούν audition από το Ελλάδα έχεις ταλέντο, αλλά… θα καταλήξουν χωρίς καμία αμφιβολία, πρώτο τραπέζι (λεφτά υπάρχουν), σε ένα από τα πιο φαντασμαγορικά μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας.

Έτσι, το πιο πιθανό μέρος να συναντήσεις αυτά τα δύο ζώδια είναι ξεκάθαρα το επιβλητικότατο Αθηνών Αρένα ή το συγκλονιστικά εντυπωσιακό Ύτον. Απλώς κοίτα μπροστά μπροστά, έτσι; Μην σου πω και δίπλα στον Ρέμο. Μην σου πω και λίγο δίπλα από την πισίνα στο stage του Βέρτη.

Ο Λέοντας θα γίνει αντιληπτός από την λάμψη του και ο Ζυγός από τη μυρωδιά, καθώς θα έχει ρίξει ένα λίτρο άρωμα πάνω του.  

Παρθένος, Σκορπιός & Αιγόκερως  

Οι άνθρωποι της άνεσης. Μην τους πεις να σταθούν σε ουρές club, ακόμα και αν είναι το κορυφαίο της πόλης αλλά μην τους πεις και να σταθούν όρθιοι μέσα σε πολυσύχναστο μαγαζί χωρίς κράτηση.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Ναι, υπάρχει πρόβλημα το βλέπετε και εσείς έτσι; Δεν θα φέρουν όμως εύκολα αντίρρηση αν έχει κανονίσει κάτι η παρέα, απλώς εάν δεν πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις σύμφωνα με το κεφάλι τους, θα πιούν το ποτό τους και θα αποχωρήσουν αθόρυβα.

Ιδανικά, θα επιλέξουν κάποιο μικρό μαγαζί με live μουσική, χωρίς οχλαγωγία και extreme στοιχεία αλλά μην σου πω ότι βολεύονται και με νυχτερινά μαγαζιά που πλησιάζουν έστω σαν feeling αυτόν τον τρόπο διασκέδασης.

Τι εννοώ; Μην σοκαριστείς αν τους δεις σε έναν άνετο καναπέ, ναι αποκλείεται μπάρα ή έτσι στο μπούγιο, στο Acro club ή στο Akanthus live.

Εντάξει μπορεί να μην είναι εκείνοι που θα τραγουδάνε με πάθος «Σ’ αφήνω τώρα στον επόμενο» ή να μην ανάβουν τους αναπτήρες τους στα «Συγκοινωνούντα δοχεία», όμως θα διασκεδάσουν με τον τρόπο τους (και τα όρια τους φυσικά).

Ο Παρθένος θα γίνει αντιληπτός από τον τρόπο που θα ανασυντάσσει τα ποτήρια στο τραπέζι ώστε να θυμίζει ένα τέλειο τετράγωνο, ο Σκορπιός από το -μόνιμα- sexy βλέμμα χωρίς λόγο και αιτία και ο Αιγόκερως από το πόσο επίμονα θα κοιτάζει το κινητό του, μην και τον αναζητήσει η δουλειά του στις 4 το βράδυ και χάσει την προαγωγή…  

Δίδυμος & Υδροχόος  

Καμία σωτηρία! Να φοβάσαι μην τους πετύχεις σε μέρα που έχουν διάθεση να βγουν βγουν. Γιατί αυτά τα ζώδια, όταν αποφασίζουν να διασκεδάσουν, δεν θα το κάνουν φυσικά επιλέγοντας ένα μόνο μαγαζί. Τι είναι; Τίποτα Παρθένοι;

Δυστυχώς, αν είσαι φίλος τους, δεν θα σου μείνει το δικαίωμα της επιλογής, αφού επιβλητικοί όπως είναι, θα έχουν βγάλει ήδη το πρόγραμμα που πρέπει ή μάλλον οφείλεις να ακολουθήσεις εάν θες πραγματικά να διασκεδάσεις. Υποστηρίζεται πως δεν τα πάνε καλά με την οργάνωση αλλά αυτό είναι μέγα λάθος. Όλα είναι βάση προγράμματος στο κεφάλι τους!

Ακόμα κι αυτό το χάος, με την απίστευτη ποικιλία που θα περιλαμβάνει ένα βράδυ τους, είναι προγραμματισμένο ίσως και με χρονοδιάγραμμα. Τι εννοώ; Μία κλασσική έξοδος θα περιλαμβάνει αναζήτηση νέων γεύσεων στο κέλτικο εστιατόριο που μάντεψε, μόνο εκείνοι γνωρίζουν, θα συνεχίζεται με ένα δύο ποτάκια στο Gazi live με Νότη Σφακιανάκη και Πάολα και θα καταλήγει στο μεγαλύτερο στέκι της πόλης, Box Athens.

Ο Δίδυμος θα γίνει αντιληπτός από το πλήθος γνωστών και αγνώστων που θα έχει συγκεντρωθεί γύρω του και θα κουβεντιάζουν και ο Υδροχόος από το ότι θα φοράει όλες τις τάσεις της μόδας πάνω του και μία που θα γίνει must το 2056.

Ταύροι, Καρκίνοι & Ιχθείς  

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που… εντάξει. Εάν έχουν την δυνατότητα της επιλογής του «βγαίνω έξω και γυρίζω 7 το πρωί» ή «πηγαίνω επίσκεψη σε φιλικό σπίτι με φαγητό και κρασάκι», μάντεψε τι θα επιλέξουν. Δεν θα σου πουν όχι εάν θέλεις να βγεις, καθώς φημίζονται για το πόσο ευπροσάρμοστοι είναι, αλλά δεν το βάλουν και στα top της λίστας τους για το Σαββατόβραδο.

Συνήθως θα στραφούν σε μια μουσική σκηνή με ωραία vibes και χαλαρή ατμόσφαιρα αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται μέσα τους, με την διοργάνωση μιας τέλειας βραδιάς με φαγητό, ποτό και αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι.

Εάν αποφασίσουν να βγουν, είναι πολύ πιθανό να τους βρεις στο Anodos live stage, που φιλοξενεί από Μουζουράκη, Μαραβέγια μέχρι Μποφίλιου και Ζουγανέλη ή ακόμα και στο Hotel Ermou, που θυμίζει ξεκάθαρα σπίτι με τα χαλιά και τους καναπέδες του.

Ο Ταύρος θα γίνεται αντιληπτός από το μπολ με τα ξηροκάρπια στα χέρια του, ο Καρκίνος από το ότι θα ρωτάει επίμονα την Άννα Βίσση από που πήραν αυτά τα εξαιρετικά χαλιά του μαγαζιού για να τα βάλει και σπίτι του και ο Ιχθύς -εντάξει δεν θέλουμε να το πάμε στερεοτυπικά αλλά είστε το εύκολο θύμα- από τα δακρυσμένα μάτια στο «Εν λευκώ».  

Κριός & Τοξότης  

Εάν η νυχτερινή διασκέδαση είχε αγαπημένα παιδιά, θα ήταν αυτά. Δεν είναι άνθρωποι του προγράμματος όσον αφορά στην ψυχαγωγία τους και δεν θα την περιορίσουν ούτε στο ελάχιστο. Ένας από τους νόμους τους είναι πως δεν θα κολλήσουν σε ένα μέρος και θα βγαίνουν σταθερά εκεί, θα πάνε σε όλα, μην και μείνει κάποιο παραπονεμένο.

Βέβαια, κάπως τους ενοχλεί που δεν υπάρχουν μεταμεσονύκτια μέρη για extreme sports ώστε να περάσουν μια βόλτα από εκεί, αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Να ξέρεις πως αν σου πουν αυτοί οι δύο «Πάμε μωρέ για ένα χαλαρό ποτάκι», θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί γυαλιά ηλίου.

Στην περίπτωσή τους δεν υπάρχει συγκεκριμένο μαγαζί που θα επέλεγαν ιδανικά για την διασκέδαση τους, αφού μπορεί να τους συναντήσεις από πρώτο τραπέζι στον Οικονομόπουλο μέχρι να χορεύουν non stop στο Lohan (και ας μην ακούνε καν RnB μουσική, έτσι;).

Ο Κριός θα γίνει πιο εύκολα από όλους αντιληπτός, αφού θα είναι όλη μα όλη μα όλη την ώρα όρθιος και κάτι θα κάνει.

Και ο Τοξότης, βέβαια, μια απ’ τα ίδια, αφού η βαλίτσα που σέρνει μαζί του μήπως και αποφασίσει έτσι ξαφνικά να πάει ένα γρήγορο Σ/Κ, δεν το λες και διακριτικό στοιχείο…