Οι 10 ωραιότεροι Έλληνες σύμφωνα με τη θαυμάστρια του Κυριάκου Μητσοτάκη (Pics)
Βρείτε μας στο

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πόσο σπουδαία φράση, εμπερικλύει όλη τη σοφία του λαού για την υποκειμενικότητα του γούστου, σε όλες τις εκφάνσεις του. Στην περίπτωσή μας στη γκομενικότητα, ας μας επιτραπεί ο όρος ενός άνδρα. Όχι ενός απλού άνδρα, αλλά ενός διάσημου Έλληνα πολιτικού ή επιχειρηματία.

Αφορμή φυσικά ήταν το βίντεο που έγινε viral, από την κάμερα του Star που ακολουθώντας μία τυχαία βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας έπεσε πάνω στην ίσως μεγαλύτερη θαυμάστριά του σε τούτο τον ταλαιπωρημένο πλανήτη.

Η κυρία, η οποία εκτός των άλλων έσπρωχνε ένα καρότσι με ένα μωρό (ποτέ δεν το είδαμε, δεν αποκλείεται να έσπρωχνε ένα σκέτο καρότσι) σταμάτησε έκπληκη μπροστά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ουσιαστικά του εξομολογήθηκε πόσο καψούρα ήταν μαζί του.

«Τι γκόμενος είσαι;» ήταν η ερώτηση που βγήκε από το στόμα της, πριν του ζητήσει μία σέλφι. Η τρυφερή, υποθέτουμε, μανούλα του μωρού είχε πλέον εκδηλώσει τα γούστα της, ως άλλη γκρούπι του κρητικού πολιτικού. Τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει όσα ακούστηκε να λέει. Ούτε οι υποθέσεις μας για στημένο ρεπορτάζ, ούτε οι εικασίες μας για «τρολάρισμα» στον χαμογελαστό αρχηγό της Ν.Δ. που έτυχε να περνάει με τη συνοδεία του από τα μέρη της.

Αυτή η κυρία, αυτή η μητέρα, αυτή η Ελληνίδα τριαντάρα μας απασχόλησε ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Τα εκπλεπτισμένα γούστα της, η ιδιαιτερότητα των ερωτικών της προτύπων και τα αισθητήρια της καψούρας της για το αντίθετο φύλο μας έκαναν να φτιάξουμε μία λίστα. Μία λίστα των αντρών των ονειρώξεών της, βασισμένοι στη δημόσια εκδήλωσή της προς τον Κυριάκο.

Ένα top 10 των ωραιότερων Ελλήνων ανδρών, όπως είναι στην πραγματικότητα και όπως τους βλέπει η ίδια.

Κάθε φωτό που ακολουθεί σας δείχνει έναν από αυτούς τους άνδρες και μετά το φίλτρο των ματιών της βλέπετε τι βλέπει η ίδια σ’ αυτούς. Δέκα γκόμενοι, όπως μόνο αυτή θα τους χαρακτήριζε.

10. Γιώργος Πατούλης

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

9. Κώστας Σημίτης

8. Άδωνις Γεωργιάδης

7. Νίκος Βούτσης

6. Παύλος Πολάκης

5. Πάνος Καμμένος

4. Δημήτρης Κοντομηνάς

3. Βαγγέλης Μαρινάκης

2. Βαγγέλης Μεϊμαράκης

1. Κυριάκος Μητσοτάκης