Τι ακούει η Ελληνίδα μάνα όταν της λες ότι είσαι άρρωστος
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τι ακούει η Ελληνίδα μάνα όταν της λες ότι είσαι άρρωστος

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει όταν μια Ελληνίδα μάνα πάει τον γιο της στο γιατρό επειδή έχει 36.7 πυρετό κι αυτός θα της απαντήσει «Δεν είναι τίποτα, κυρία μου. Μην υπερβάλλετε…»

Γυρνάς τις σελίδες- είσαι παραδοσιακός τύπος, τι ίντερνετ και αηδίες τώρα;- ψάχνοντας να βρεις τη λέξη που θέλεις και τότε, εντελώς αναπάντεχα, την αντικρίζεις: μια φωτογραφία της μητέρας σου με βλέμμα που στάζει απτό τρόμο και τα δόντια της να δαγκώνουν εναγωνίως τα νύχια των χεριών της. Μα τι στο καλό γυρεύει μια εικόνα της μαμάς σου στο κλασικό λεξικό Τεγόπουλος- Φυτράκης;

Ψάχνεις να δεις με ποια λέξη συνδέεται και, όταν τη βρίσκεις, τα καταλαβαίνεις όλα. Βλέπεις, η φωτογραφία της μάνας σου είναι δίπλα ακριβώς από τον όρο «πανικός»- απολύτως δικαιολογημένα, δηλαδή.

Τι ακούει η Ελληνίδα μάνα όταν της λες ότι είσαι άρρωστος

Γιατί όταν μιλάμε για την αθάνατη Ελληνίδα μάνα, τότε ξέρουμε πως με την ψυχραιμία είναι δύο έννοιες που δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ εις τον αιώνα τον άπαντα (πιθανότερο, δηλαδή, είναι να βγει από την κρίση η Ελλάδα σήμερα στις 20:55 το βράδυ και η Μέρκελ να κάνει δημόσιο στριπτίζ στο Σύνταγμα αναφωνώντας «Ζήτω η Ελλάς!», παρά αυτό).

Βλέπετε, είναι πασίγνωστο πως οι μανάδες μας πιάνουν τα 0-100 στο πιεσόμετρο πιο γρήγορα κι από Φεράρι. Της αρκεί ν’ ακούσει από τον γιόκα της κάτι σαν…

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί