Για την Έλενα Τσαγκρινού θα πέφτεις συνέχεια στα πατώματα

Πολλές φορές είναι μια μικρή στιγμή, μια φαινομενικά ανίσχυρη αφορμή που σου ξυπνάει κάτι ισχυρό. Άλλες πάλι είναι κάτι πολύ ισχυρό που σου αναμοχλεύει τα πανίσχυρα. Σε αυτή την δεύτερη κατηγορία ανήκει η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Έλενα Τσαγκρινού.

Η πρώην τραγουδίστρια των Otherview και νυν «σολίστ» συμμετείχε στην ομαδική φωτογράφιση διασήμων για το DownTown και το συλλεκτικό τεύχος για την καταπολέμηση του AIDS και το αποτέλεσμα ήταν αποστομωτικό. Κι αυτό δεν ξαφνιάζει κανέναν μας, αφού η Έλενα είναι μια κοπέλα που σε αφήνει άλαλο.

Με την εμφάνιση της, με την κρυστάλλινη φωνή της, με το τόσο ορθάνοιχτο, αστραφτερό και…αυτοκρατορικό χαμόγελο της. Το εξίσου σημαντικό είναι ότι αν κάνεις μια βόλτα στο προφίλ της στο Instagram δε θα βρεις φωτογραφίες  που να δηλώνουν «ξεπούλημα» της εικόνας της. Ελάχιστες είναι αυτό που θα λέγαμε αποκαλυπτικές. Οι περισσότερες δηλώνουν το έτερο πάθος της για τη μόδα και επιδεικνύουν το στυλ που θέλει.

Θα μπορούσαμε να βρούμε κι άλλους λόγους για να στηρίξουμε την άποψη μας ότι η Έλενα Τσαγκρινού είναι από τα πιο ελπιδοφόρα κορίτσια κι ελπίζουμε να μην την παρασύρει η παλαβομάρα της σώνει και ντε δόξας και της ανούσιας προβολής. Προς το παρόν κερδίζει αυτή τη μάχη.