Η Αφροδίτη είναι η πιο εντυπωσιακή pole dancer της Θεσσαλονίκης
Γυναίκα

Η Αφροδίτη είναι η πιο εντυπωσιακή pole dancer της Θεσσαλονίκης

Χορεύει, γυμνάζεται, ομορφαίνει τον κόσμο γενικότερα.

Στην εποχή της εικόνας είναι πολύ εύκολο να παρεξηγήσεις κάποιον και να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του. Η Αφροδίτη Βλαντιμίροβα είναι μια κοπέλα που αρκετοί την έμαθαν από το βίντεο κλιπ για το περιβόητο τραγούδι του Χρήστου Δάντη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων πριν από 7-8 μήνες.

Αν αφήσουμε την περιγραφή για την Αφροδίτη εδώ, δεν θα εξαχθούν και τα καλύτερα συμπεράσματα από τους περισσότερους. Όμως είναι πάντοτε λάθος να γίνεται αυτό από ένα και μόνο γεγονός. Είμαστε βέβαιοι ότι όσο θα προχωράμε σε νέα στοιχεία, θα αλλάζει διαρκώς και προς το πολύ καλύτερο αυτή η άποψη.

Η Αφροδίτη Βλαντιμίροβα είναι μια παθιασμένη χορεύτρια. Θα το καταλάβεις γρήγορα στο προφίλ της στο Instagram. Έχει κάνει χρόνια μπαλαρίνα, ασχολείται με διάφορα είδη χορού και τα τελευταία 6 χρόνια έχει τελειοποιήσει και το pole dancing. Για την ακρίβεια είναι μια από τις καλύτερες που θα βρεις στη συμπρωτεύουσα και ίσως γενικά στην Ελλάδα.

Απ΄αυτό και μόνο αξίζει να αλλάξεις όσα μπορεί να σου βγάζει η εικόνα της σε πρώτη επαφή. Άλλωστε τα στερεότυπα είναι καλύτερα όταν σπάνε κι όχι όταν επιβεβαιώνονται.

Βρες την και στο Instagram.