Η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι μια εξωτική εκδοχή της Φουρέιρα
Γυναίκα

Η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι μια εξωτική εκδοχή της Φουρέιρα

Δε γίνεται να μην παρατηρήσεις τις ομοιότητες.

Για τους περισσότερους η Χριστίνα Παπαδέλλη έγινε γνωστή μέσα από το My Style Rocks. Όμως για κάποιους που κάποτε κινούνταν στη νυχτερινή διασκέδαση, η Χριστίνα ήταν και είναι μια από τις καλύτερες χορεύτριες.

Για τους θαμώνες του πάλαι ποτέ DC που έκανε θραύση στο Γκάζι, η Χριστίνα Παπαδέλλη ήταν από τις λίγες που δεν έμεναν μόνο στο ωραίο τους κορμί. Εκεί που οι περισσότερες απλώς κουνούσαν το σώμα τους και προσέθεταν που και που καμία τετριμμένη r’n’b κίνηση, η Χριστίνα χόρευε, είχε τεχνική, τιμούσε αυτό που έπρεπε να κάνει και με το παραπάνω. Κι ήθελε να της δώσεις προσοχή για να το καταλάβεις. Όχι να κοιτάς αποχαυνωμένος.

Όπως ανέφερε κι η ίδια στο My Style Rocks, έχει καταγωγή από το Σουδάν, εκεί όπου η μητέρα της γέννησε 7 παιδιά. Εκείνη με έναν Σουδανό, ο οποίος όμως δεν την ήθελε μετά. Έτσι, η μητέρα της επέστρεψε στον Έλληνα ναυτικό, τον Παπαδέλλη, και από τη Μυτιλήνη ξεκίνησε η πορεία της.

Αυτό που αξίζει να τονιστεί για τη Χριστίνα είναι πως έχει τρελές ομοιότητες στο πρόσωπο με την Ελένη Φουρέιρα. Η Χριστίνα βέβαια είναι μια πιο μελαψή εκδοχή, αλλά είναι κάποια look και κάποιες γκριμάτσες της που φέρνουν πάρα πολύ σε Φουρέιρα.

Αν σου άρεσε πάτα