Τη Μαίρη Συνατσάκη την ερωτευόμαστε κάθε μέρα

Όλη αυτή την δεκαετία και βάλε που η Μαίρη Συνατσάκη βρισκόταν εντός και περιμετρικά της τηλεόρασης, αναρωτιόμασταν τι κάνει ένα τόσο έξυπνο κορίτσι σε εκπομπές που μόνο για την ευφυΐα τους δεν χαρακτηρίζονται. Ήταν ίσως το μοναδικό μείον που μπορούσαμε να της βρούμε.

Θέλαμε να βρούμε το μείον για να την κάνουμε λιγότερο τέλεια στα μάτια μας. Μέχρι που αποφάσισε να απαγκιστρωθεί από την ατελέσφορη μανία που πιάνει τα πρόσωπα της τηλεόρασης και να χτίσει το δικό της μονοπάτι. Ένα μονοπάτι επιχειρηματικό και μέχρι σήμερα απόλυτα πετυχημένο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το καλοκαίρι που μας πέρασε έβαλε τη ζωή της σε δεύτερη μοίρα και για πολλές μέρες πήγαινε στο Μάτι και στις πυρόπληκτες περιοχές να βοηθήσει. Υποκινούσε και τον κόσμο μέσα από το προφίλ της. Ε, μετά απ΄αυτό γίνεται να μην την ερωτευτείς ως άνθρωπο πρωτίστως και μετά ως γυναίκα;

Προσέθεσε κι ότι μιλάμε για ένα από τα 2-3 ωραιότερα πρόσωπα αυτού που λέμε ελληνική σόουμπιζ, βάλε στη σούμα και το υπέροχο κορμί της και κάπως έτσι έχουμε μια κοπέλα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο στις άλλες.

Αν σου άρεσε πάτα